• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Turėdama kokosų pieno, beje, jo virtuvėje turiu visada, nusprendžiau pagaminti ledų. Beje, jei nešaldytumėte, tuomet turėtumėte ir puikų kokteilį. Šįsyk aš pasigaminau vaisinių ledų, bet taip pat gaminau ir kokteilį“, – pasakoja tinklaraštininkė Audronė.

„Turėdama kokosų pieno, beje, jo virtuvėje turiu visada, nusprendžiau pagaminti ledų. Beje, jei nešaldytumėte, tuomet turėtumėte ir puikų kokteilį. Šįsyk aš pasigaminau vaisinių ledų, bet taip pat gaminau ir kokteilį“, – pasakoja tinklaraštininkė Audronė.

REKLAMA

Reikės: 200 ml. kokosų pieno, 2–3 bananų, vaisių (aš naudojau braškes ir raudonuosius serbentus, bet galite naudoti ir kitus vaisius, kokius turite ar mėgstate ).

Griežinėliais pjaustytus bananus užsišaldžiau. Braškes su serbentus naudojau šaldytus (turėjau likutį nuo pernai metų). Į smulkintuvą sudėjau šaldytus vaisius ir juos sutryniau. Tada supyliau kokosų pieną ir toliau viską gerai suplakiau. Gautą masę supilsčiau į formelę ir pastačiau stingti į šaldiklį.

Šaltinis: Gamink su Audrone

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų