Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Aš nesuprantu, kaip yra rašomi tokie straipsniai, ar jų rašytojai moka redakcijai pinigus, kad tokias keverzones išspausdintų? Kokia iš tokių "receptų" straipsnių nauda? Nesuprantu prasmės- šaltibarščių recepte kažkas vietoje šaukšto grietinės idėjo šaukštą natūralaus jogurto ir dėl to netgi parašė straipsnį į portalą. Suprasčiau, jeigu būtų išradusi tikrai kažkokį naują, įdomų, negirdėtą, nematytą receptą, tokiu atveju tikrai būtų įdomu paskaityti. Aš kiekvieną dieną galėčiau rašyti straipsnius, nes mėgstu eksperimentuoti su maistu, gamindama dažnai į patiekalus įdedu kažko naujo, kartais gaunasi labai skaniai, o kartais ne. Pavyzdžiui,kartais į bulvių košę įmaišau burokėlių sulčių ir gaunasi rožinė bulvių košė.
Kažin ar gali būti skanu su raugintais agurkais. Visas skonis ir yra šviežio agurko, krapų, o čia rūgštūs agurkai, jogurtas rūgštus...gal dar su mėlynėm ar braškėm pabandom
isejo is krasto. Marmalyne ir neaiskus skystalas. Tikrai ne tradiciniai saltibarsciai. Tokiu nevalgyciau. Tad fantazuokite ir toliau.
kiek skoniu tiek nuomoniu vienam gali buti tobula o kitam nifiga tad galvokit savo antrastes nes variantu su saltibarsciais begale
Su raugintais agurkėliais nebandžiau,gal ir nueko.
Ponas šaktibarštikavičius
Ponas šaktibarštikavičius
Aj cia tu debilisku receptu pilnas tuntas, tai pasidalinsiu ir as savo degraduoti receptu. Teta taip darydavo, isimine is vaikystes nes taip skaniau. Svarbu yra ideti agurkles susmulkintos, tribulku (kas ne kapitalistas tai vadinkime laiskinis cesnakas) ir pabaigoj supilti atvesusi vandeni kuriame vire bulves. Tada druska is to vandens ir sodrus zalingas skonis nuo bulviu labai tinka i saltivarscius ir jie tampa tukstanti kartu sodresni ir skanesni. Nebelieka to zakio kefyro skonio. Auskus dedu dar daug daug kiausinio, i viena puoda sudedu visa paka 10vnt kiausiniu virtu, agurko, krapu visa tunta, laisku svogunu, visa puslitriuka savo marinuotu burokėlių ir zinoma kefyro.
Kiaušinį atskirai suvalgykit kam i tą sriuba salta,tas kiaušinis.
Šaltibarščiai su kiaušiniu, neturėtų būti.Kam tas kiaušinis.Tokia sriuba tik kiaulėms Kiaulėms viralą verda ir prideda visoko, jovalą tokį padaro ,kad ilgiau sočios būtų ir ne kriuksėtu.
@Jonas Gal pradėk ir tu valgyti su kiaušiniu,nes ne tik piktai kriuksi,bet ir zviegi:)))
@Lina Nu tu trenkta zaibo
@Jonas bukas tu kaip 3 bb kruvoj...
Anksčiau, kai žiemą nebūdavo šviežių agurkų, šaltibarščiams gaminti naudodavome raugintus agurkus ir vadindavome ,,žieminiais šaltibarščiais". Dabar prisieis ir jogurtą išmėginti šaltibarščiuose. Ačiū už idėja.
Būtinai kiaušinis ir kietas agurkelis, tai čia visas"stebuklingų"šaltibarščių paslaptis
@Babune Raugintas agurkas ir jogurtas- atidžiau skaityti reikia ;)
@Aš Būtinai pabandysiu su raugintu agurku.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų