V. Mae, lydima 20 aptarnaujančio personalo ir muzikantų komandos, į Vilnių atvyks iš Rygos. Vilniaus oro uoste muzikantę ir jos palydą pasitiks 2 naujausi „BMW“ limuzinai. Juos vairuos nerūkantys vairuotojai. Automobilį V. Mae rinkosi iš „Audi A8“, „Mercedes“ ir „BMW“ markių limuzinų – pastarieji ją tenkino labiausiai.
Smuiko virtuozė apsistos „Radisson Blue Astorija“ viešbutyje, kur gyvens prezidentinės klasės apartamentuose. Manoma, kad tai bus tie patys apartamentai, kuriuose savo vizito Lietuvoje metu buvo apsistojęs JAV prezidentas George‘as Bushas. Muzikantės pageidavo, kad šalia viešbučio būtų grožio salonas, o pačiame viešbutyje – 24 valandas veikianti sporto salė. Pranešama, kad dėl šios priežasties viešbutis specialiai samdysis sporto trenerį. Be to, muzikantė pareikalavo išskirtinės galimybės repetuoti bet kuriuo paros metu.
Smuiko virtuozei atvykus apartamentuose turi būti 24 laipsnių oro temperatūra, kamparyje stovėti nurodyta muzikinė įranga ir žmogaus ūgio veidrodis, o iš maisto produktų pageidauta pilno grūdo rudųjų ryžių. Pilno grūdo produktų turi būti ir viešbučio restorano meniu, kaip ir vegetariškų ir karštų patiekalų pusryčiams, pietums ir vakarienei.
Specialiai V. Mae įrengtuose persirengimo kambariuose arenos užkulisiuose privaloma pateikti 5 didelius ir 10 mažų butelių „Evian“ mineralinio vandens, 1 butelis itin geros kokybės atšaldyto prancūziško baltojo vyno (šaldytuve), 1 butelis itin geros kokybės prancūziško raudonojo vyno, 4 skardinės atšaldyto „Budweiser“ alaus, po 4 skardines dietinės ir vyšnių skonio „Coca-Cola“ gėrimų.
Taip pat pageidauta kokybiško kepto kumpio, keptos vištienos krūtinėlės, karštų angliškų arba prancūziškų garstyčių, keturių rūšių sūrių (ilgai brandinto angliško „Cheddar“, angliško „Stiltono“, ilgai brandinto prancūziško „Brie“, riebaus „Philladelphia“), paruoštų pomidorų ir žalumynų salotų be svogūno ir česnako, alyvuogių aliejaus ir balzaminio acto, pilno grūdo duonos gaminių, ryžių duonos, rudojo cukraus granulių, skysto medaus, ramunėlių, mėtų ir „English Breakfast“ arbatos. Nurodoma, kad neturi trūkti šviežio natūralaus riebumo karvės pieno, sojos pieno be cukraus, šviežiai spaustų apelsinų sulčių, džiovintų ir šviežių sunokusių vaisių: vynuogių be sėklų, obuolių, kriaušių, nektarinų, persikų ir bananų.
Grupės persirengimo kambaryje turi būti 12 didelių butelių mineralinio vandens, 1 dėžė gaiviųjų nealkoholinių gėrimų, arbatos ir kavos, pieno, cukraus, medaus, citrinos, didelis vaisių dubuo, po 2 didelius padėklus su sumuštiniais ir desertais, daug švaraus ledo ir 2 dėžės kokybiško vietinio alaus.
Kitą dieną po koncerto Vilniuje V. Mae su grupe skris į Estijos sostinę Taliną.