• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Oi kokia gerulė, kokia gardi gavosi. Beje, tai puiki idėja artėjančiam savaitgaliui. Ar susigundysite ir jus pasigaminti mišrainės?“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Oi kokia gerulė, kokia gardi gavosi. Beje, tai puiki idėja artėjančiam savaitgaliui. Ar susigundysite ir jus pasigaminti mišrainės?“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

 

Reikės: bulvių, morkų, raugintų agurkų, konservuotų kukurūzų, konservuotų žalių žirnelių, svogūno, pipirų ir druskos (pagal poreikį), prieskoninių žolelių (naudojau džiovintas petražoles), lydyto sviesto (svogūnams kepti), majonezo, garstyčių.

Bulves, morkas, agurkus supjausčiau nedideliais kubeliais. Keptuvėje, ant lydyto sviesto pakepinau smulkiai pjaustytą svogūną. Į dubenį sudėjau pjaustytas daržoves, subėriau, kukurūzus, žirnelius, kepintą svogūną, pagardinau pipirais, prieskoninėmis žolelėmis.

Mišrainė pagaminta, beliko gardinti majonezu ir garstyčiomis. Galite garstyčių ir nedėti, bet jos šioje mišrainėje labai tinka. Niekada į visą mišrainę nededu majonezo, dedu tik į tiek, kiek planuojame suvalgyti tuo metu, taip mišrainė ilgiau laikosi. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų