Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Nesamone-žuvies gadinimas visokiais prieskoniais ir krapais. Zuvies file reik uzpilti sluoksniu druskos,palaikyti 10-12 val.po to nuplovus druska uzpilt sluoksneli cukraus ir palikt 2-3 val. Tada nuvalius ,nusausinus palikt porai valandu saldytuve ir zuvis paruosta. Valgai ir jauti tikra zuvies skoni,o ne kazkoki krapu ar pipiru skoni
Kalbama,kad Maxseje,laukines lašišos nerasi...jau pakeista ant ,,belaisves,, lašišos! O ten ne vitamino D yra,ne naudingu medžiagu...Storesi,žandai pusis ir ligos puls! Straipsnis tv3 melagingas,kaip visada!


Sūdyti reikia geriausią dalį, o ne likučius
Perku ir valgau kiekviena diena pusryciams.
Laižyti pirštelius? Šlykštu ir nehigieniška.
@Saulėns Durnius
Skanu ,lengvai paruošiama ir nebrangu???kuriai kategorijai žmonių?
Gerai, jei lašiša užaugusi natūraliai vandenyne. Bet jei ji užauginta "lovyje", kaip sakė A.A dr. Ruolia, tai neapgaudinėkim savęs: daugiau žalos nei naudos. Prisivalgysite augimo stimuliatorių, antibiotikų ir kitokio brūdo. Skanaus....
@Mauras Tai recepte ir parasyta - atlantines lasisos.
@Mauras Gaila zmogaus kuris mire tik 73 metu. Bet kiek supratau jis gan sveikai maitinosi. Tai gal kartas nuo karto sveika pavalgyt tokio nesveiko maisto.
Tikrai laaabai pigus pasirinkimas, 20 Eurų už kilogramą. Ačiū.
@Danutė. N tai čiulpk silk...ę
@Danutė. Kodel ,yra pigiau. Tik ta lasisa dabar yra ilga plona,tos file nieko niera. Anksciau pirkome patys sudydavome ,bet tai buvo trumpos storos -file per pora pirstu storumo ,pasaka...
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų