Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Tiesiog nuodas šitie Jūsų blynai
Dar galima faršą apkepti su svogūnu ir įvynioti arba lydytą tarkuotą sūrį arba varškę arba uogienę. Ant viršaus užpilu grietinėlės ir jokio padažo nereikia.
O tai kiek to pieno, kiaušinių, miltų?
Tai kas čia per maistas su šlapianka, grįžtame į sssr
@Petras
Nenumirsi nuo šlapiankos
@Petras
Šlapianka buvo skani ir jautiesi mėsa o dabar tokios nebegamina. Manau kerti ta šlapianka net ausys linksta ir nereikia čia bla bla bla
Ne dešra dedam o vištienos skrandukus ar širdeles išvire sumalam ir pakepinami su svogūnų vis mokyk tą Audrone ir mokyk
@Marė
pritariu,neteko nei girdeti nei ragauti blynu su slapianka ir suriu,tai geriau tiktu buterbrodams,o blynams kokia nors virta malta mesa arba varske,nu cia tik mano nuomone,nebutinai ji teisinga kitu atzvilgiu
Ne dešra dedam o vištienos skrandukus arba širdeles sumalam ir pakepinami svoguno vis mokyk tą Audrone mokyk
REKLAMA
REKLAMA
Atskleidė skaniausią lietinių blynų receptą: pigu, greita ir labai skanu