Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Kokio galo reikia į blynus cukrų dėti? Juk juos po to gali valgyt su kuo nori. Kai
Aš ir dabar, šiais laikais valgau čirvinius blynus. Paskutinį blyną reikia kepti taip: supilti tešlos likutį ir išjungti komforkę, kadangi keptuvė bus įkaitusi tai iškeps savaime. Kepant čirvinius blynus svarbu nepamiršti apversti keptuvę, kad abi pusės vienodai apskrustų.
Cukraus bomba
O su elektrinė keptuvė negalima?Kur negausi ta senovišką..
@Mila
Su senoviška skanesni išeina, bet aš kepu su elektrine.
@Mila
Aš kepu elektrinėje keptuvėje, gal greičiau suminkštėja, o skirtumo nėra.
@Mila
Daukas dar turi senas kurios dedas ant dujinės,.mes tik tokia ir turim!
O lydyto sviesto kiek reikia dėti?
@Vytas
Nedaug, panašiai kaip aliejaus, maždaug 30 -50g
nu,nezinau,aciu
Pastebėjau, iskarto.
Mes dedame lydyta sviesta tai kvepia labai ir skoningi,su aliejum man tokie beskiniai. Kartais vanilės truputi idedu.:)
Manau, kad dauguma taip ir kepa. Būtina užfiksuoti rankenas, tada gaunasi liuks blynai :)
feeeee.....be sviesto bus varliniai, minkšti
@motė
Jei nori kieto, rinkis ne blyną.... O...
@X
Jeigu norisi kieto, reikia tuos blynus palikti savaitei ir jie sudžiūsta.
REKLAMA
REKLAMA
Atskleidė skaniausią čirvinių blynų tešlą: užsirašykite iš karto