Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Aš pavyzdžiui naudoju margarinč arba iš viso riebalų nededu, kepant lengvai patepu alijum, lašinių gabaliuku. Beje, kiaušiniai kietina, tad išsikepti geriausia tiek, kiek iš karto suvalgoma
Esu nemazai valges bado blynu ne senovej, o apie 1960 1965 metus kaime, is vandens ir miltu, kai karvute užtrūkdavo
Labai geri prisiminimai is vaikystes, kepdavome juos daznai, budavo didziausias skanestas su melyniu uogiene
As jai kepu,tai pagal mociutes recepta kaimiska.mmmm gardumelis
Bado blynais juos vadina todėl, kad labai senai kepdavo juos tik is miltų ir vandens. Daugiau nieko nededavo.
Labai jau daug cukraus pagal receptą
Na, pipiec! Eilinė tešla kasdienisms blynams
Tikrai ne patys skaniausi
Cukriuko gal dar daugiau?
Nededu niekada aliejaus - reikia tirpinto sviestuko ir porą šaukštų grietinės.visa kitą tinka.tik tada bus skanus,kvepes ir tikrai gardziuosites.
@Brigita
Perdaug cukraus, 4 v.šauktas !!!
REKLAMA
REKLAMA
Atskleidė skaniausią čirvinių blynų tešlą: rašykitės iš karto