Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Visada sergant verdu raudonų serbentų kompotą. Cukraus nededu, o uogas po to gerai patrinu. Kai visą puodą išgeriu, tikrai palengvėja.
@Mamukas Dažniausiai uogas užsišaldau, nes man labiau tikios patinka ir išsaugo vitaminus.
Aš prisišaldau aviečių,žiemą atsilaidinu,sumaišau su medum ir skaninu arbatą.
@Marytė PLIURA TOD AVITĖS ATŠILUSIOS
Aš aviečių prisišaldau,žiemą išsiimu iš šaldiklio,sutrinu su medum,skaninu arbatą.
geriause jokios nevalgyti ir tikrai busite sveikesni
Sveikata padėkos tik tada kai valgysim vaisius, daržoves užaugintus be chemijos. Ypač daržovės parduodamos prekybcentruose tiek prifarširuotos chemijos, nupurkštos nežinia kuo kad net tikro daržovės nei skonio nei kvapo neturi.
rašinėlio "gydytoja" net pavardės neišstena, ar kartais tai ne tos nugesusios daininykės motina, kur tepalus, kiaulės parūgusių taukų pagrindu, nuo visų ligų platina.
bet kuri uogienė yra cukraus bomba, todėl reikia labai pasverti kas geriau - gauti vitaminų ar gauti cukraus nuodų. Apie pramoninį mėšlą net neverta kalbėti, kai ten tik 20 - 30 procentų uogų, o visa kita visokia chemija ir saldikliai.
@jo asilas tu
@jo Viriau nuosavų braškių nė karto nelaistytų ir negavusių lietaus uogienę. Gavosi praktiškai sirupas. Tad nereikia lia lia.
@ARA o kaip tos braškės išvis užaugo ir sunoko "nė karto nelaistytos ir negavusios lietaus" ?????
@jo Dėl to ir reikia patiems gamintis. Žinai, ką dedi. Cukraus irgi nereikia dėti kiek senovėje. Valgyti su saiku ir bus nauda. Daug blogiau, kai reklamuoja cukraus pakaitalus - saldiklius ar kokį pieną be laktozės, augalinį pieną, nealkoholinį alų (brudas) ir pan. Augalinį lengva pasidaryti patiems, o tokių modifikacijų, kur kažką išima, neaišku, ką įdeda bei pakaitalai vengti vengti vengti. Jei negali tikro, nereikia jokio.
@jo Esu garbaus amžiaus moteris , saldžiai valgau visą gyvenimą ir problemų neturiu .Cukrus ne nuodas .Persivalgymas taip .

REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų