Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Straipsnio pradžioje kiaulės liežuvis, o pabaigoje pavirto į jaučio liežuvį. Neblogai.
@Kaimo žinionis. Ale tikrai. Kiek žinau kiaulės liežuvio niekas nelupa, bet čia rašoma kad liežiuvį reikia nulupti dar šiltą. Bepročiai o ne žurnalistai. Negi gyvenime nematė virto kiaulės ir jaučio liežiuvių. Ir kas jiems tokius durnus receptus pakiša. Kiekviena namuose gaminanti šeimininkė puikiai žino kaip ruošti maistą ir be tokių kvailų straipsnių.
O kur ožy gauti žalių kiaulės liėžūvių, mėlynų pautų tai žinau kur tau gauti. paprašyk anos ,tai kaip driokstelės pats nustebusi kokia spalva
Tegul tas suodaitys dar apšlaklsto rankų darbo majonezu,prarys ir savo liežuvį .gėda!
....."ir viską gerai užvirinkite".... kada baigsit rašinėt tokias nesąmones? Kaip suprast tą užvirinti? Ar reikia su suvirinimo aparatu gerai privirinti puodo dangtį prie puodo kuriame sudėti liežiuviai?????
Tai įdomu iš kur ta Lina Vilkaitė Sibire gavo Vilniaus majonezo ir kitų produktų?
Tai kieno liežuvį mes gaminam čia? Kiaulės, ar jaučio?
Ar šitie kliedesiai nori pasakyt, kad Sibire lietuviai valgė gurmaniškus patiekalus?
@kliedesiai nesupranti teksto tai nekomentuok
@kliedesiai Ir "Saudos" prieskonių pagardinti.
Taip skanu, kad šį patiekalą reikia pavadinti ”raudonosios kiaulės blinkės liežuvis”.
@Jo kremliaus broileri, tavo patiekalas – cipliata tabaka
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų