Pranešama, kad nuo tada, kai pakeitė savo gyvenimo būdą, 33 metų dainininkė ir toliau laikosi plano, kuris lėmė pokyčius.
Sako dietų nesilaikiusi
Kalbėdama su britų „Vogue“, Adele tvirtino, kad „nesilaikė jokios dietos“, tačiau JAV žiniasklaidoje sklinda gandai, kad ji galėjo laikytis Sirtfood dietos, kai atskleidė: „Aš valgau daugiau nei anksčiau, nes sunkiai sportuoju“.
Nors Adele niekad tiesiogiai nepasakė, kad svorio numesti padėjo minėtoji dieta, JAV žiniasklaida pranešė, kad maistas, kurį ji valgė, atitinka siūlome Sirtfood dietos plane, rašo mirror.co.uk.
Teigiama, kad laikantis šios dietos atsisakoma perdirbto maisto, cukraus ir riebių pieno produktų. Manoma, kad ji galėjo laikytis tokio mitybos plano oficialiai nesilaikydama dietos.
Pusryčiai
Kalbėdama su „Vogue“, Adele sakė, kad ji nesilaiko protarpinio badavimo ir kiekvieną dieną valgo pusryčius. Ji sakė, kad anksčiau „išgerdavo dešimt puodelių arbatos per dieną su dviem šaukšteliais cukraus“.
Anot „The Food Network“, Adele dabar pusryčiams mėgaujasi sojų jogurto ir uogų mišiniu su kapotais graikiniais riešutais ir juoduoju šokoladu.
Ji vis dar geria daug arbatos, tačiau į ją nebededa cukraus.
Pietūs
Adele žurnalui „Vogue“ prisipažino, kad ji „kiekvieną dieną griežtai kilnojo svorius ir rato treniruotes“, kurios vykdavo „du kartus per dieną, jei labai padidėdavo nerimas“.
Dainininkė pasakojo, kad tai darė trejus metus, o pietums galėjo valgyti lapinių kopūstų salotas su petražolėmis, salierais, obuoliais ir graikiniais riešutais, apšlakstytas alyvuogių aliejumi ir citrinų sultimis.
Toks maisto pasirinkimas, kaip pranešama, padeda atgauti jėgas po varginančių treniruočių.
Vakarienė
Adele sakė, kad jai patinka gaminti maistą ir kad per pastaruosius kelerius metus ji kreipėsi į žinomą šefą Jamie Oliverį, kad pagerintų savo gamybos įgūdžius.
Ji sakė: „Išmokau gaminti pati, kai, nežinau, man buvo gal 18 metų. Skaičiau seno gero Jamie Oliverio „30 minučių valgiai“. Taip išmokau maisto gamybos pagrindus.“
Ji sakė, kad vienas jos mėgstamiausių patiekalų – orkaitėje troškintas maistas, kurį ji „gamina kiekvieną sekmadienį“. Adele pridūrė, kad tai buvo mėgstamiausias jos sūnaus Angelo patiekalas, kurį ji gamina.
Gėrimai
Adele savo svorio metimo metu nevartojo alkoholio, tačiau pamėgo rožinį vyną, ypač vieno konkretaus gamintojo ir mėgavosi juo, kai koronavirusas buvo pačiame įkarštyje.
Ji pasakojo žurnalui „Vogue“: „Mano pirmas apsilankymas parduotuvėje – pirkau „Šnabždantį angelą“ (rausvą vyną) ir kečupą.
„Šnabždantis angelas“ mane pavertė mane lojančiu šunimi, po jo tikrai nešnibždėjau.“
Leidžia sau nukrypti nuo plano
Kai maitinatės tinkamai, valgymo plane turi būti diena, kai galite pasimėgauti mėgstamu, net ir nesveiku maistu. Adele pripažino, kad „McDonald‘s“ yra jos mėgstamiausias pasirinkimas. Ji netgi sakė, kad greitą pasirinktų savo paskutinei vakarienei.
Dainininkė pasakojo: „Mano idealus valgis, paskutinis valgis prieš mirties bausmę, mano paskutinė vakarienė būtų „McChicken Nuggets“ su „Big Mac“ ir bulvytėmis.
Tai mano trijų patiekalų valgis. Valgau tai bent kartą per savaitę!“