Porcijos 3. Užtruksite apie 10 min.
- 2 kaliaropės;
- 1 mėlynas svogūnas;
- 2 v. š. smulkintų žalumynų: krapai, petražolės, svogūnų laiškai;
- 3 v. š. majonezo;
- 1 v. š. grietinės;
- 0,5 – 1 v. š. grūdėtų garstyčių;
- Žiupsnis druskos;
- Žiupsnis juodųjų pipirų.
Daržoves nulupame. Kaliaropes sutarkuojame šiaudeliais, svogūną supjaustome smulkiais gabalėliais. Ant daržovių beriame žalumynus, pabarstome druska, pipirais. Salotas maišome su padažu paruoštu iš majonezo, grietinės ir garstyčių.
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!