Ingredientai: 2 kiaušiniai, 2 šaukštai miltų, 1/4 šaukštelio kepimo miltelių, 1/2 šaukštelio druskos, 1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų, 6 didelės bulvės, 1/2 svogūno, 50 gr. fermentinio sūrio, aliejaus kepimui.
Dideliame dubenyje išplakite kartu kiaušinius, kepimo miltelius, miltus, druską ir pipirus. Bulves sutarkuokite smulkia tarka, šiek tiek nuspauskite. Dėkite sutarkuotą svogūną ir tarkuotą fermentinį sūrį.
Į bulvių masę supilkite kiaušinių – miltų masę ir gerai išmaišykite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir su šaukštu formuokite blynus. Kepkite po kelias minutes iš kiekvienos pusės, kol gražiai iškepa. Tiekite su pasirinktu padažu.
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!