• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Norint iškepti itin skanius blynus, neretai galima pasimesti tarp gausybės jų receptų internete. Tačiau šiandien su jumis mes dalijamės specialiu blynų receptu, pagal kurį blyneliai bus minkšti, purūs ir be galo gardūs. 

Norint iškepti itin skanius blynus, neretai galima pasimesti tarp gausybės jų receptų internete. Tačiau šiandien su jumis mes dalijamės specialiu blynų receptu, pagal kurį blyneliai bus minkšti, purūs ir be galo gardūs. 

REKLAMA

Mieliniams blynams reikės: 25 g. šv. mielių (arba 8-9 g. sausų); 3 v. šaukštų cukraus; 1/2 l. pieno; 2 kiaušinių; didelės saujos razinų (nebūtinai); žiupsnelio druskos; miltų, kad tešla būtų grietinės tirštumo.

GAMINIMAS

Mieles sumaišykite su 1 šaukštu cukraus, Užpilkite šiltu pienu, supilkite paplaktus kiaušinius, likusius 2 šaukštus cukraus,

Viską išmaišykite, suberkite išbrinkintas razinas. Maišant berkite miltus, tešla turi būti grietinės tirštumo. Uždenkite maistine plėvele arba rankšluostėliu ir palikite šiltoje vietoje kol tešla padvigubės, pakils.

Kepkite ant įkaitinto aliejaus, dedant po šaukštą paruoštos tešlos.

Šaltinis: Neringos blogas (worldrecipes.eu)

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų