Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
As tai manu kose valgau su spirgais ir raugintais kopustais ir uzgeriu alum.
o man pieniška manų košė primena ankstyvus vaikų darželio laikus, nepakartojamas skonis ir aromatas. iš kvapo buvo galima suprasti, kad vidurdienis ir pietų metas. pakvipdavo visa virtuvė ir valgyklėlė. košė ypač būdavo gardi su uogiene. sviestas nepatiko. nebuvo jokių ten alergijų.
@gurmaniški prisiminimai
O man asocijuojasi su vienoda tvyrančia manų košės smarve vaikų darželiuose,beto tar buvo tokis šlykštynė ,kaip musas,tokia fioletinė manų košė su uogom
Yra speltos manų košė, kuri neturi trūkumų.
Vaikystėje valgėm manų košę, todėl kad skanu, nesidomėjom jokiais glitimais, alergenais ir t.... Kuo mažiau žinai apie visokius.., tuo lengviau gyventi. Ir dabar retkarčiais verdu. Kepu apkepą.
Nevalgau manų košės nes duoda šalutinį poveikį.Jei jums patinka tai valio!
".....joje yra stiprus alergenas – glitimas. Jis ypač kontraindikuotinas vaikams."....., tai kodėl šią košė šeriami ligoniai , darželinukai ir mokiniai ........
@šia tau....
Šeria tai tik tau bib* į burną
Vėl kažkur nukopijuotas, primityviai išverstas straipsnis...
as tai valgau su silke,uzgeriu pienu ir uzkandu agrastais su varske
@d
O aš su raugintais agurkais arba kopūstais ....gardumėlis...
REKLAMA
REKLAMA
Ar sveika valgyti manų kruopas? Atskleidė tiesą