• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liepos 9 dieną, ko gero, visi burbulai ir burbuliukai susispietė į vieną vietą – Šv. Ignoto gatvėje esančio restorano-vyninės „La Boheme“ vidinį kiemelį. Nenuostabu – pramogų pasaulio atstovų ir verslininkų itin mėgstamas restoranas, tądien šventęs antrąji gimtadienį, skelbė: aprangos kodas – burbuliukai. Tiesa, to paisė nedaugelis: keli žirniuoti sijonai, vienas kitas burbuliuotas aksesuaras – lankelis, skarutė, bateliai puošė dailiosios lyties atstoves.

REKLAMA
REKLAMA

Pasveikinti šeimininko Aido Akcijonaičio susirinko gausus žinomų žmonių būrys: verslininkas, parduotuvės „Creme de la Creme“ bendrasavininkas Andrius Remiševskis su drauge, architektai Gabrielius Vizgirdas ir Mindaugas Miškinis, vyno žinovo Juozo Kapašinsko sūnus Einoras Kapašinskas su ilgamete mylimąja Rūta. Kino pasaulio atstovei Vidai Ramaškienei kompaniją palaikė vyras Jonas, o kitą kino renginiuose dažnai matomą veidą – Rolandą Maskoliūną – atlydėjo ištikima gyvenimo ir vakarėlių palydovė aktorė Kristina Ovčinikaitė.

REKLAMA

Netrūko ir meno pasaulio atstovų: kaip ir prieš metus pagerbti mėgiamo restorano savininko atkeliavusi ne tuščiomis rankomis atvyko iš Londono į Vilnių sugrįžusi režisierė Dalia Ibelhauptaitė. Operos solistas Rafailas Karpis kukliai laiką leido su nedažnai vakarėliuose matoma mylimąja aktore Neringa Nekrošiūte, o fotomenininkė Vaiva Abromaitytė itin pasižymėjo, piešdama ir rašydama palinkėjimus ant kiemelio, kuriame vyko švente, paveikslo.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto, gyvenimo būdo žurnalų atstovų džiaugsmui, vakarėlyje dominavo įprastiniai, iki skausmo pažistami veidai: Žilvinas Grigaitis, Asta Valentaitė, Aleksandras Pogrebnojus su drauge Salomėja, Jogaila Morkūnas, Andrius Kandelis ir kiti. Ypatingą furorą sukėlė darni kompanija – Aistė Jasaitytė-Čeburiak su mažąja dukrele, broliu krepšininku Simu Jasaičiu ir jo olialia-mylimąja Oksana Pikul.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

O veikti vakarėlyje tikrai buvo ką. Tarp ore skraidančių muilo burbulų sukiojosi padavėjai su gero šampano taurėmis ant padėklų, o stalai lūžo nuo subtilių ir prabangių gėrybių: keptų cukinijų ir baklažanų, subtilių pomidorų salotų ir saulėje džiovintų (ir lietuje mirkytų) pomidorų, čia pat kepamų kalmarų ir krevečių, ančiuvių ir vytinto kumpio pjausnelių. Ir milžiniško virtuvės šefo iškepto kepsnio su krauju. „Viską parengėme taip, kaip restorane , kad jūs, mieli svečiai, galėtumėte patiekalūs iš atskirų produktų pasigaminti patys“, – pasakojo svečiams Akcijonaitis. Ir stebėjosi, kad stalai ištuštėjo, o duona liko kone nepaliesta.

REKLAMA

„Ak, tik dabar supratau, kokia tuštybė yra tokie vakarėliai, – nauju patyrimu su draugais dalijosi kelionėse aplink pasaulį ne vieną vieną lagaminą su materialiomis gėrybėmis praradęs Žilvinas Grigaitis. „Keista, – pagalvojo nugirdusieji. – Juk šis vakarėlių liūtas drauge su kitais bendražygiais gerokai vėlavo pasveikinti „La Boheme“, nes tą patį vakarą jau buvo spėjęs savo vizitu pagerbti ir vieną iš tautinės grietinėlės naujokių – Ellą Tatarinovą, kuri „Stiklių“ restorane tądien pristatinėjo savo pirmąją mados kolekciją. Tiesa, pikti liežuviai šneka, kad ten tiesiog nebuvo ko valgyti...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų