• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įsibėgėjus grilio kepsnių sezonui, vis dar trokštate išbandyti naujus receptus? Tuomet jums puikiai tiks šis dešrelių receptas, kurioms ypatingo skonio suteiks ne kas kitas, o šoninė. 

12

Įsibėgėjus grilio kepsnių sezonui, vis dar trokštate išbandyti naujus receptus? Tuomet jums puikiai tiks šis dešrelių receptas, kurioms ypatingo skonio suteiks ne kas kitas, o šoninė. 

REKLAMA

Dešrelėms su šonine reikės: 350 g mėsingų triušienos dešrelių (14 vnt.); 14 vnt. šaltai rūkytos kiaulienos šoninės griežinėlių; 14 vnt. medinių iešmelių.

Daržovės pasirinktinai: paprika, pievagrybiai, kukurūzų burbuolės ir pan.; druskos, maltų juodųjų pipirų, raudonosios paprikos miltelių ir šlakelio aliejaus.

Gaminimas:

Medinius iešmelius būtinai pamerkite į šaltą vandenį bent 30 minučių.

Ant išmirkinto iešmelio maukite triušienos dešrelę ir apsukite šonine. Daržoves pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, raudonosios paprikos milteliais ir apšlakstykite aliejumi.

Kepkite ant griliaus, kol ir dešrelės, ir daržovės gražiai apskrus.

Šaltinis: http://oditele.blogspot.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų