Dešrelėms su šonine reikės: 350 g mėsingų triušienos dešrelių (14 vnt.); 14 vnt. šaltai rūkytos kiaulienos šoninės griežinėlių; 14 vnt. medinių iešmelių.
Duoklė dešrelių mėgėjams: greitas užkandis, kurio norėsis dar ir dar
(12 nuotr.) Duoklė dešrelių mėgėjams: greitas užkandis, kurio norėsis dar ir dar
Duoklė dešrelių mėgėjams: greitas užkandis, kurio norėsis dar ir dar
Duoklė dešrelių mėgėjams: greitas užkandis, kurio norėsis dar ir dar
Duoklė dešrelių mėgėjams: greitas užkandis, kurio norėsis dar ir dar
Duoklė dešrelių mėgėjams: greitas užkandis, kurio norėsis dar ir dar
Duoklė dešrelių mėgėjams: greitas užkandis, kurio norėsis dar ir dar
Duoklė dešrelių mėgėjams: greitas užkandis, kurio norėsis dar ir dar
Duoklė dešrelių mėgėjams: greitas užkandis, kurio norėsis dar ir dar
Duoklė dešrelių mėgėjams: greitas užkandis, kurio norėsis dar ir dar
Duoklė dešrelių mėgėjams: greitas užkandis, kurio norėsis dar ir dar
Duoklė dešrelių mėgėjams: greitas užkandis, kurio norėsis dar ir dar
Duoklė dešrelių mėgėjams: greitas užkandis, kurio norėsis dar ir dar
Daržovės pasirinktinai: paprika, pievagrybiai, kukurūzų burbuolės ir pan.; druskos, maltų juodųjų pipirų, raudonosios paprikos miltelių ir šlakelio aliejaus.
Gaminimas:
Medinius iešmelius būtinai pamerkite į šaltą vandenį bent 30 minučių.
Ant išmirkinto iešmelio maukite triušienos dešrelę ir apsukite šonine. Daržoves pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, raudonosios paprikos milteliais ir apšlakstykite aliejumi.
Kepkite ant griliaus, kol ir dešrelės, ir daržovės gražiai apskrus.
Šaltinis: http://oditele.blogspot.com
Gardžios bandelės su dešrele
(4 nuotr.) Bandelės su dešrele (Nuotr. Širšių lizdas)
Bandelės su dešrele (Nuotr. Širšių lizdas)
Bandelės su dešrele (Nuotr. Širšių lizdas)
Bandelės su dešrele (Nuotr. Širšių lizdas)
REKLAMA