Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
didžiuojuosi savos gamybos vėdarais ;) bet mūsų ponaičiai nemanau, kad juos valgytu
bet kaip jis sulyses oho
mes turbut didziuojamies lysdami kitiems i subine,pries tai zemindami save.....
Mano močiutė Aukštaitijos kaime gamindavo nuostabaus skonio patiekalus, bet niekada tarp jų nebuvo nei šaltibarščių, nei cepelinų...Gal todėl ir aš juos retai gaminu ir užsienio svečiams visai nenoriu jų pristatinėti kaip nacionalinių... Kas kada nacionalinius patiekalus apribojo tik iki cepelinų ir šaltibarščių?
Lietuviai turi kuo didžiuotis ir pasiūlyti tai, ko niekur kitur matyti neteko - varškės sūris. Įvairus - su žolelėmis, kmynais, džiovintais vaisiais, prieskoniais etc.
manau,kad labiausiai mums tinka tai ,ką gamindavo mūsų močiutės,mamos.Lietuviškas kulinarinis paveldas labai geras ir nereikia išradinėti dviračio,geriausiai pailsi savo šaly,geriausiai jautiesi valgydamas savo paveldo maistą,mes tikrai kompleksuoti,koncervatyvūs.....mums patinka tai ,kas yra mūsų! Alutis,pvz.raudonų dobilų.....ir kt.yra JĖga !o kur dar visokios įdarytos mėsytės.......mes turime labai gerą nepriklausomą maisto ekspertą Vincentą Saką,su kuriuo gali gerai pasikonsultuoti.......verta....
Lietuviai visada gali pasididžiuoti savo oželiais.
lietuviai gali pasigirti maistu, kuris bent turi skoni :) teko ragaut kitu saliu maisto, tai po to lietuviskas maistas yra dangaus gabalelis :D galim girtis ir tuo, kad valgom gan riebiai, bet atrodom puikiai :)
suriu Dziugas,arba musu krepsininkais ir geriausiu treneriu Kęstuciu Kemzura♥♥♥
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų