Keletą kartų pabandžiusi namuose išsikepti sultingą didkepsnį, Agnė patyrė fiasko. Tačiau šeštadienį ji nuspręs, kad atėjo metas nugalėti savo baimę dar kartą prisiartinti prie mėsos.
Pasitarusi su prekybos miestelyje „Urmas“ įsikūrusio restorano virtuvės šefu Alvydu, išgirdusi naudingų patarimų, kad kept didkepsnį reikia itin gerai įkaitintoje keptuvėje ant didelės ugnies, A. Jagelavičiūtė imsis iššūkio.
Centriniame Kauno turguje dirbantis mėsininkas Magomedas Velijevas Agnei padės išsirinkti geriausią jautienos gabalėlį skaniausiam kepsniui.
„Jei norite, kad didkepsnis būtų sultingas ir labai gardus, ieškokite brandintos jautienos“, – patars mėsininkas.
Kepant gardžiai kvepiantį kepsnį, progos nugvelbti garuojantį skanėstą nepraleis ir nuolat aplink nesisukiojantis Niekšelis. Ar jam šįkart pavyks įvykdyti mėsos vagystę, žiūrėkite šeštadienį 9 val. ryte laidoje „Receptų užkalbėtoja“ tik per LNK.