• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitraštis "Veidas” jau penktą kartą Lietuvoje skelbia geriausius savivaldybių merus. 2013-ųjų metų meru pripažintas Utenos rajono vadovaujantis socialdemokratas Alvydas Katinas. Jis įvertintas už rūpinimąsi savo savivaldybe, už idėjas, kaip gerinti kraštiečių gyvenimą, už Utenos vardo garsinimą ir pažadų vykdymą, taip pat už iniciatyvumą ir profesionalią vadybą.

REKLAMA
REKLAMA

Antrą vietą užėmė Akmenės rajono meras socialdemokratas Vitalijus Mitrofanovas - už antrą kadenciją besitęsiantį rūpinimąsi savo rajonu, už orginalias idėjas ir aktyvią veiklą stengiantis pritraukti investicijų bei ES finansinės paramos, už Akmenės rajono gyventojų gyvenimo kokybės gerinimą, už iniciatyvumą ir profesionalią vadybą.

REKLAMA

Trečiojoje vietoje - Palangos miesto meras konservatorius Šarūnas Vaitkus.

Trisdešimties geriausių ir pažangiausių merų sąrašą savaitraštis "Veidas” sudarė apklausęs 200 kompetentingų regioninės politikos specialistų bei įvertinęs kiekvienos savivaldybės pažangą, pagal objektyvius gyvenimo kokybės savivaldybėse rodiklius, t.y. savaitraščio "Veidas” kasmet sudaroma "Savivaldybių reitingą”.

Metų merą rinko patys merai - visų šalies savivaldybių vadovai, ministerijų viceministrai, kancleriai, departamentų, kuruojančių savivaldybes, direktoriai, Seimo kontrolieriai, verslo asociacijų atstovai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų