Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
straipsnyje kalbama apie restoranus, o ne picerijas, knaipes ar kavinukes,jei galite sau leisti tik pigia vakariene - gaminkite namie ir niekam nereikes palikineti pinigeliu.. o svarbiuose susitikimuose, atmosfera visiskai sugadinti gali neprofesionalus aptarnavimas.
20-25% arbatpinigių - tai jau fantastika, reiškianti kelnerio pasisodinimą prie stalo ketvirtuoju ar penktuoju pietų svečiu.
nemanau, kad Lietuvoje reikia palikti 20 proc arbatpinigiu pakaks ir 10 ir tai max., nes šiap jau antkainiai restoranuose milžiniški, o aptarnavimas šiaip sau.
labai saunuoliai, kad dedate tokius straipsnius !
Čia ne Amerika. Geriau būtų laikytis europietiškų taisyklių.
Ir man patiko sis straipsniukas
tiesa. geras straipsnis, naudingas tiek klientams , tiek padavejams ir rest. savininkams.
REKLAMA
REKLAMA
10 tinkamo elgesio pietaujant restorane taisyklių