Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Cholesterolio su maistu, t.y. iš išorės, gaunama labai nedaug. Apie 85 % organizmas pagal poreikį gamina pats -sintezuojamas kepenyse ir naudoja pagal poreikį pvz., chroniškų kraujagyslių uždegimų atveju, ląstelių membranų mitybai, smegenims ir t.t. Tad actas to cholesterolio ne ką ir sumažins, jei apskritai sumažins. O skrandžio rūgštingumui problemų gali sudaryti. Čia panašiai kaip siūlydavo gerti sodą vos ne nuo visų ligų.
Mūsų seneliai ir tėvai daug kur naudojo actą. Virdavo šaltieną ir valgydami užpildavo šaukštelį acto, į burokėlių salotas ir t.t. Daug žmonės dirbo, savas maistas buvo, todėl ir liekni buvo ir nei cukraus organizme nieks netikrino, ir to cholesterolio nežinojo. O dabar chemija visur ir žmonės daug ligų turi.
Kai pasakiau šeimos daktarei,kad Unikausko paskatintas išgeriu šaukštą obuoliu acto prieš pusryčius,tai daktarė sako,žmogau,ar tau su galva negerai ..nebegeriu kažkaip.
@ajot Kas pasakys gerti ar ne obuolių actą? Vieningos nuomones nera nei tarp žmonių, baigusių medicinos mokslus.
@ajot daktarė turbut suprato kad jus geriat gryną actą ir todėl taip jums atsakė.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų