Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Reikia zalia mesa esti, kaip negru proteviai ))
Demesio ! mesa marinuojasi tik svoguna druska ir ne sprandine ne kumpis , o is jauno avino ! siulyciau paragauti, neprilygsta keulienai.
@Saulius tikiu, bet kokią čia naują mėsą išradote - keulieną:) Gal kiaulieną?
Siūlau gerą variantą. Dažnai šašlykas majoneze būna neišperkamas, nes daugeliui nepatinka ir būna nukainotas. Nuperki šašlyką, nuplauni švariai majonezą ir po to marinuoji kelias valandas prieš kepimą aluje, galima ir giroje. Skonis - puikus.
@kaubojus Pridėk dar WD 40, labai pagerins to kas liko iš mėsos skonį.
labai paprastas receptas yra sprandine arba kumpis, prideti svoguno nemazai, po lygiai imaisyti kecupo ir majonezo, smulkiai pripjaustyti citrinu ir kiwi, mazdaug po 2-3vnt kilogramui mesos.po poros valandu kepat ir pirstus aplaizot ir minksti ir labai skanus.ir nereikia jokiu nesamoningu prieskoniu.
@TEGUL NORS SUDO PRIDEDA
Visa Georgija(Gruzija)žvengia už pilvų susiėmę iš šio jovalo recepto.
Ingredientų sąraše yra KALENDROS, o recepte rašoma apie ŽAGRENIUS. Tai kas naudojama : kalendra ar žagrenis ?
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų