Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Laižo pute smirdinčia
Labas,galima pagaminti įvairių traškiu bulvinių blynų ir ne tik ,tai darau jau 40 metų savo šeimai -jie traškus tik ką iškepę ,o praėjus geram pusvalandžiui ar valandai jie suminkštėja -taigi ...
.
.
Pritariu,net supykino.
Pamokinsiu paprasčiau.Masė kokią mėgstame,kepame ant stiprios ugnies.
Kokios baisios tatuiruotos rankos,nemalonu butu tokio žmogaus gaminta pateikta valgyti.Visokių padugnių iš užsienio ateina papročiai ir mados.Tenai elitas nemargintas ,nebent šou narkomanai.Gyvenau ne vienoje šalyje mačiau kokie tai žmonės margina save ,kokie ne.
REKLAMA
REKLAMA
Prabangaus sostinės restorano virtuvės šefas atskleidė traškių bulvinių blynų paslaptį: svarbus vienas triukas