„Kadangi šis svogūnų laiškų šaldymo būdas man labiausiai patinka, ir jau pakankamai jų priaugo, tai noriu šiuo receptu pasidalinti su jumis. Gal ir jums patiks“, – rašo ji.
Jums reikės:
300gr. svogūnų laiškų,
pundelio krapų (galit ir daugiau),
pusės arbatinio šaukštelio maltų juodųjų pipirų miltelių,
nepilno arbatinio šaukštelio druskos,
40gr. atvėsinto sviesto.
„Viską sutryniau su blenderiu, po to košelę sudėjau į ledų formeles ir užšaldžiau šaldiklyje. Kai užstingo, išėmiau iš formelių, sudėjau į maišelius ir sukroviau į šaldiklį.
O naudoju šituos kubelius praktiškai visur, kur reikia svogūnų: sriubos, troškiniai, salotos. Netgi ant juodos duonos užsitepus su sūdytais lašiniukais gardžiai užkandu“, – pasakoja ji.
Šaltinis: vakavimas.lt