Laidoje treneris ne tik prisimins įsimintiniausias karjeros akimirkas ir išklos, koks yra trenerių darbas, bet ir papasakos, ką pats valgo, o ko yra atsisakęs.
Laidą „Paskutinė vakarienė“ žiūrėkite sekmadieniais, 19.30 val., tik per TV3!
Atsisakė vieno produkto – cukraus
Susėdus prie vakarienės stalo, M. Katleris nepraleis progos paklausti, koks yra R. Kurtinaičio santykis su maistu. Treneris išduos, kad yra atsisakęs vieno produkto.
„Nebevartoju cukraus, stengiuosi bent taip daryti. Nevalgau pyragėlių nežinau, jau gal 20 metų“, – sakys laidos svečias.
Taip pat pridurs, kad jei galima priskirti prie maisto, jis vengia ir stiprių alkoholinių gėrimų, negeria kolos ar kitų populiarių saldžių gazuotų gėrimų. Vis tik vienam gėrimui jis padaro išimtį.
„Tarchuną kartais geriu, skanu. Labai daug skonio, bet kartais geriu – tokia nostalgija nuo „anų dienų“, – išduos treneris.
Retai valgo ir bulves, ir duoną
Pasakodamas, kaip atrodo jo mitybos racionas, R. Kurtinaitis aiškins, kad jį kone savaime diktuoja šalis, kurioje gyvena – Azerbaidžanas.
Šios šalies gyventojai nevartoja kiaulienos, tad ją valgo retai, dažniausiai grįžęs į Lietuvą. M. Katleriui paklausus, ar galėtų sėdėti su azerbaidžaniečiais prie vieno stalo ir valgyti kiaulieną, R. Kurtinaitis atšaus:
„Gal ir galiu, bet stengiuosi nevalgyti, nes nėra tokio didelio poreikio. Į Lietuvą grįžtu ir valgau viską, bet ten stengiuosi valgyti ėriuką su daržovėmis.
Baltymai mėsa yra, o daržovės yra vitaminai. <...> Kai įeini į tokį ritmą, tai nėra labai jau sudėtinga.“
Įdomu tai, kad retai R. Kurtinaičio lėkštėje galima išvysti ir bulves ar duoną – jų stengiasi vartoti kuo mažiau.
Tačiau neslėps, kad per Tarptautinę cepelinų dieną, susibūrus Azerbaidžano lietuvių bendruomenei, pasimėgaudamas valgė cepelinus, kaip ir priklauso, su spirgais.
O ką R. Kurtinaitis pasirinks savo „paskutinei vakarienei“ ir kodėl jo „deserto“ pasirinkimas prajuokins M. Katlerį, išvysite jau sekmadienį.
Laidoje „Paskutinė vakarienė“ – maistas ir pokalbiai be apribojimų
TV3 laidoje „Paskutinė vakarienė“ M. Katleris kalbina garsius Lietuvos žmones. Vieni iš jų puikiai žino, kaip veikia pramogų verslas, kiti – kaip valdyti valstybę. Treti savo darbu užveda minias – ir visai nesvarbu, tai sporto ar muzikos pasaulis.
Visus juos vienija tai, kad mums, lietuviams, būtent šie žmonės ir dar neatskleisti jų gyvenimo puslapiai yra patys įdomiausi.
Prieš atvykdamas į laidą, kiekvienas garsus M. Katlerio svečias atskleis net 5 patiekalus, kurie jam kelia didžiausius sentimentus, primena apie svarbiausias akimirkas ar reikšmingiausias keliones. O gal – vos kartą patirtą, bet nepamirštamą skonį.
O kol talentingasis virtuvės šefas Martynas Meidus visa tai gamins, M. Katleris su šalies įžymybėmis kalbėsis apie tai, ką žino tik jų artimiausieji.
Tai – istorijos, apie kurias dar neskaitėme naujienų portaluose, žinomų žmonių svajonės, kurių dar negirdėjome, geriausi jų matyti filmai, skaitytos knygos, o gal ryškiausi jų darbai, kurie jiems patiems reiškia daugiausiai.
Kviesdamas savo svečius pokalbiui, M. Katleris kiekvieno svečio prašo įsivaizduoti, kad tai yra paskutinė vakarienė jo gyvenime. O pats Mantas – paskutinis žmogus, su kuriuo jie šneka.
Tačiau Mantas įspėja – šiame projekte žiūrovai tikrai neišgirs tokių istorijų, kurias žinomi žmonės pasakotų jau 64 kartą.
Jokių apribojimų nebus ir vakarienės metu – virtuvės šefas bus pasirengęs pagaminti bet kokį patiekalą.
Laida „Paskutinė vakarienė“ – sekmadieniais, 19.30 val., tik per TV3!
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!