Lašišos sevičei reikės:
- 400 g lašišos
- 2 citrinų
- 1 apelsino
- 1 mango
- 1 avokado
- 2 čili pipirų
- 1 svogūno
- Ridikėlių
- Kalendros
- Druskos
- Pipirų
Gaminimo eiga:
Lašišą susmulkinkite 1 cm gabaliukais. Išspauskite dviejų citrinų ir pusės apelsino sultis. Sudėkite smulkintą žuvį į indą ir palikite 6–7 minutes pasimarinuoti.
Kol žuvis marinuojasi, susipjaustykite avokadą, mangą, svogūną, čili pipirą ir ridikėlius. Į lėkštę dėkite lašišos gabalėlius, paskaninkite druska ir pipirais. Ant viršaus išdėliokite smulkintus mangus ir avokadus, čili pipirus, svogūną, kalendros lapelius ir ridikėlius.
Visus profesionalaus virtuvės šefo patarimus išgirskite vaizdo įraše recepto pradžioje.
Laidą „Šviežios idėjos su „Lidl“ žiūrėkite šokiadieniais per TV3 12 val., 16:30 val. ir 22:30 val., per TV8 – 18 val.
Straipsnis parengtas pagal TV3 ir TV8 laidą „Šviežios idėjos su „Lidl“.