Porcijos 2-3. Užtruksite apie 10 min. Reikės:
- 2 silkės filė;
- 2 kepti / virti burokėliai;
- 200 ml konservuotų žirnelių;
- 200 ml konservuotų kelmučių;
- 1 poras;
- 1 svogūnas;
- 1 morka;
- Žiupsnis druskos;
- Žiupsnis juodųjų pipirų;
- Šlakelis aliejaus, kepti.
Daržoves nulupame ir nuplauname. Morką sutarkuojame, svogūną supjaustome smulkiais gabalėliais. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir kepame morką su svogūnų, kol šie suminkštės ir apskrus. Atvėsiname.
Burokėlius supjaustome kubeliais, porą smulkiais gabalėliais. Maišome su kepintomis daržovėmis, žirneliais, kukurūzais. Pagardiname druska ir pipirais.
Pagardą dedame į lėkštę. Ant viršaus dėliojame silkės gabalėlius.
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!