žuvis ant mūsų stalo

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „žuvis ant mūsų stalo“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „žuvis ant mūsų stalo“.

Į ką atkreipti dėmesį perkant žuvį?

Vasarą žuvis ant mūsų stalo – kur kas dažnesnė viešnia nei žiemą. Kokią žuvį geriau rinktis savo patiekalams? Laura Mureikaitė Kaip ruošti šviežią ir šaldytą žuvį? Visiems žinoma, kad skaniausia ir naudingiausia mūsų sveikatai – kuo šviežesnė žuvis. Pasak sveikos mitybos specialistų, laikomos 0 Co laipsnių temperatūroje žuvys išlieka šviežios 11–12 parų. Tokia žuvis gardi, jai nereikia daug prieskonių – netgi galima apskritai jų atsisakyti.
2012-09-01
Į viršų