užkandėlė su lašiša

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „užkandėlė su lašiša“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „užkandėlė su lašiša“.

Receptas. Pikantiški krepšeliai

INGREDIENTAI: 1 pakelis tešlos ((krepšeliai)) 1 pakelis sūris 100 gramų majonezo 1 skiltelė česnakų 100 gramų kumpio 100 gramų pomidorų pastos (saulėje džiovinti) 100 gramų lašišų (rūkyta) 50 gramų ikrų ( juodieji, raudonieji) šiek tiek žalumynų ((papuošimui)) Paruošimo laikas: Apie 20 min. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Sumaišome sūrį bei majonezą ir į masę įdedame smulkinto česnako.
2022-02-24

Receptas. Lavašas su varške, totoriška lašiša bei daržovėmis

INGREDIENTAI: 1 vienetas lavašo (didelis) 100 gramų lašišų (ZIGMO totoriška) 200 gramų varškės (riebi) 30 gramų kopūstų (jūros, džiovinti) 2 vienetai agurkų (švieži, ilgavaisiai) 1 arbatinis šaukštelis bazilikų (smulkinti) 1 žiupsnelis druskos šiek tiek levandų (smulkintos) šiek tiek gelsvių (smulkintos) Paruošimo laikas: Apie 45 min.
2022-02-19

Receptas. Pikantiškasis lašišos tortas

INGREDIENTAI: 250 gramų varškės (neriebi) 10 gramų želatinos 10 mililitrų citrinų sultys 1 arbatinis šaukštelis citrinų (nutarkuota žievelė) 50 gramų salierų (kotas) 20 gramų krapų (smulkinti) 20 gramų paprikų (smulkiai supjaustyta) 5 vienetai alyvuogių 1 pakelis lašišų (ZIGMO sūdyta) 150 mililitrų grietinėlės (liesa) 7/10 stiklinės vandens 1 arbatinis šaukštelis krienų Paruošimo laikas: Apie 1 val.
2022-02-16

Receptas. Greitieji užkandžių šulinėliai

INGREDIENTAI: 10 vienetų tešlos krepšelių 200 gramų varškės ((mėgstama užtėpėlė) arba piknatiškos salotos) 100 gramų lašišų (sūdyta arba rūkyta) šiek tiek krapų ((šakelės)) Paruošimo laikas: Apie 10 min. Porcijų skaičius: 10 PARUOŠIMO BŪDAS: Tešlos šulinėlius kelioms minutėms pašaukite į orkaitę, kad būtų traškesni. Tada į juos dėkite mėgstamos varškės užtepėlės, o į ant viršaus uždėkite po susuktą lašišos gabaliuką bei papuoškite šulinukus krapų šakelėmis.
2022-02-04
Į viršų