užkanda

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „užkanda“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „užkanda“.

Dietologės konsultacija: kaip mūsų organizmą veikia alaus ir kiaulės ausų derinys?

Vasaros metu kone labiausiai rūpinamės savo išvaizda, o kūno svoris, ko gero, tai lemia labiausiai. Juk taip smagu deginantis pliaže sulaukti susižavėjimo žvilgsnių, o ne pašaipių šnabždesių, kad palikti nesuvalgytą vieną ar kitą picos gabaliuką būtų visai ne pro šalį. O kur dar įvairūs alkoholiniai gėrimai (alus, sidras), kurie be tokių lietuvių pamėgtų užkandžių kaip kepta duona, kiaulės ausys, sūrūs riešutai yra neįsivaizduojami. Naujienų portalas Balsas.
2012-07-11

Pikantiški grybai

Gurmaniška užkanda! Jums reikės: 0.5 st acto 250 gr cukraus 5 gvazdikėliai 5 kvapnieji pipirai 10 vnt lauro lapų 1400 gr sūdytų grybų 1 kg svogūnų Paruošimas: Svogūnai nuvalomi, supjaustomi žiedais, užpilami keliais šaukštais vandens ir emaliuotame puode troškinami ant mažos ugnies, kol suminkštėja. Po to sudedami grybai, suberiamas cukrus ir dar kelias minutes maišant kaitinama. Į puodą supilamas actas, viskas išmaišoma ir pusvalandžiui paliekama uždengtame puode.
2011-02-03

Silkė patale

Kūčių stalui. Jums reikės: 4 bulvės 200 gr burokėlių virtų 5 kiaušiniai 250 gr majonezo 3 vnt morkų 1 poras 2 vnt silkės Paruošimas: Morkas, bulves, kaiušinius išverdame. Morkas , bulves atvėsintas nulupame ir supjaustome kubeliais, viską dedame į atskirus indelius. Supjaustome kiaušinius, poras ir paruoštą silkę.Burokėlius virtus sutarkuoti. Sluoksniuojame : bulvės, morkos, kiaušiniai, poras, silkė ant jos burokėliai tarkuoti ir tada majonezu užtepame viską.
2010-12-16

Kiaušiniai įdaryti lydeka

Puiki užkanda Kūčių stalui. Jums reikės: Karštai rūkyta lydeka 5 vnt kiaušinių Majonezas Poras Paruošimas: Išverdame kiaušinius, perpjauname per pusę ir išimame trynį į dubenėlį. Į trynius suberiame supjaustytus porus , ir sudede karštai rukytą lydeką aišku nurinktą nuo kaulo Išmaišome su majonezu ir dedame į baltymus.Skanaus.
2010-12-10

Baklažanai austriškai

Sudėtinės dalys: Baklažanai, 200 gramų Aviena, virta, 60 gramų Ryžiai, virti, 15 gramų Svogūnai, nedidelis, 1 vienetas Kiaušiniai, 1 vienetas Sūris, tarkuotas, 10 gramų Aliejus, truputį Druska, truputį Juodieji pipirai, truputį Gaminimas: Baklažanus perpjauti išilgai per pusę, minkštimą peiliu įpjauti kryžmai. Sudėti į įkaitintą aliejų perpjauta puse į apačią ir pakepinti. Išimti, minkštimą išskobti šaukštu ir supjaustyti.
2010-11-17
Į viršų