tuno salotos
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „tuno salotos“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „tuno salotos“.
Receptas. Tuno salotos su daržovėmis
INGREDIENTAI: 5 vienetai morkų (virtos) 4 vienetai bulvių (virtos) 5 vienetai kiaušinių (virti) 3 vienetai svogūnų 2 vienetai konservuoto tuno 5 valgomieji šaukštai majonezo Paruošimo laikas: Apie 20 min. Porcijų skaičius: 8 PARUOŠIMO BŪDAS: Bulves, morkas ir kiaušinius atskiruose induose sutarkuojame stambia burokine tarka. Svogūną labai smulkiai sukapojame ir užpylę verdančiu vandeniu palaikome 10 minučių. Tada nusausiname.
Receptas. Tuno salotos
INGREDIENTAI: 200 gramų tunų (gabaliukai) 3 vienetai kiaušinių (virti) 100 gramų svogūnų laiškų 4 valgomieji šaukštai majonezo 1 pakelis traškučiai 4 žiupsneliai džiovintų krapų Paruošimo laikas: Apie 5 min. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Ant gilios lėkštės išdedame iš indelio tuno gabaliukus, juos sutriname. Tuomet tarkuojame virtus kiaušinius, ant kiaušinių dedame pjaustytus svogūnų laiškus. Viską aptepame majonezu.
Receptas. Salotos su tunu
INGREDIENTAI: 1 vienetas salotų (aisbergo) 1 vienetas salierų 1 vienetas porų 150 gramų agurkų 1 saujelė krapų 1 saujelė gražgarsčių 1 skardinė tunų (konservuotas, aliejuje) 1 žiupsnelis druskos šiek tiek pipirai Paruošimo laikas: Apie 20 min. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Visus žalumynus sumaišyti su tunu, pagardinti druska ir pipirais.
Receptas. Salotos su tunu ir saulėje džiovintais pomidorais
INGREDIENTAI: 1 gūželė salotų 100 gramų konservuoto tuno 1 vienetas pomidorų pastos šiek tiek krapų šiek tiek svogūnų laiškų 4 arbatiniai šaukšteliai aliejaus šiek tiek citrinų sultys šiek tiek majonezo šiek tiek druskos šiek tiek pipirai šiek tiek feta sūrio šiek tiek saulėje džiovintų pomidorų Paruošimo laikas: Apie 10 min. Porcijų skaičius: 1 PARUOŠIMO BŪDAS: Supjaustyti salotas ir dėti į lėkštę.
Receptas. Vasariškos tuno salotos
INGREDIENTAI: 200 gramų tunų 1 gūželė salotų 5 vienetai pomidorų pastos 2 vienetai agurkų 1 pundelis krapų 15 mililitrų aliejaus 15 mililitrų citrinų sultys Paruošimo laikas: Apie 10 min. Porcijų skaičius: 3 PARUOŠIMO BŪDAS: Visas daržoves susmulkinti, suberti tuną. Pašlakstyti aliejumi ir citrinos sultimis, pagardinti druska ir pipirais.
Receptas. Ispaniškos bulvių salotos su tunu
Bulvių ir tuno salotos – super paprastos, gardžios ir sočios. Jokių įmantrių ingredientų, tiesiog bulvės, tunas, svogūnas ir lengvas padažiukas.
INGREDIENTAI: 2 vienetai bulvių (didelės) 1 vienetas konservuoto tuno (aliejuje, maža skardinė ) 0.5 vieneto rausvųjų svogūnų (mažas) 0.5 vieneto svogūnų (mažas) 2 stiklinės petražolių (susmulkintos) šiek tiek druskos Užpilui: 9 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus 2 valgomieji šaukštai baltojo vyno acto ...
Receptas. Gaivios tuno salotos
INGREDIENTAI: 1 skardinė tunų ((konservuotas)) 1 vienetas salotų (iceberg) 2 vienetai pomidorų pastos 1 vienetas obuolių 0.5 vieneto svogūnų 1 skiltelė česnakų 2 valgomieji šaukštai majonezo Paruošimo laikas: Apie 10 min. Porcijų skaičius: 2 PARUOŠIMO BŪDAS: Visus ingredientus pasiruošiame (nusiplauname, išimam sėklas, nulupame) tada susmulkiname ir sumaišome. Pagardiname mėgstamais prieskoniais. Sočios ir gaivios salotos. Skanaus.
Receptas. Tuno salotos su kukurūzais ir agurkais
INGREDIENTAI: 1 vienetas konservuotų kukurūzų (skardinėse) 1 vienetas tunų (skardinėse) 0.5 vieneto agurkų (ilgavaisis) šiek tiek krapų 3 valgomieji šaukštai majonezo šiek tiek druskos Paruošimo laikas: Apie 10 min. Porcijų skaičius: 2 PARUOŠIMO BŪDAS: Į dubenį krėsti nuvarvintą tuną, nuvarvintus konservuotus kukurūzus, šiaudeliais ar kubeliais pjaustytą šviežią agurką, smulkintus krapus, parduskinti, jei reikia ir viską sumaišyti.
Tuno salotos su šparaginėmis pupelėmis
Jums reikės:
300 gramų konservuoto tuno;
3 pomidorai;
1 svogūnas;
1 kg šparaginių pupelių;
alyvuogių aliejus;
acto;
krapų;
drsukos;
juodųjų pipirų.
Paruošimas:
Pupeles išvirti pasūdytame vandenyje ir atvėsinti. Supjaustyti pomidorus, svogūną ir krapus, sudėti ant pupelių. Ant viršaus sudėti tuną. Aplieti salotas šlakeliu aliejaus ir actu. Pasūdyti, įberti pipirų. Pagražinti salotų lapais ir alyvuogėmis.