tartaletė
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „tartaletė“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „tartaletė“.
Šefas Robertas Ščesnavičius rekomenduoja: užkandukai su kepta vištiena ir dviejų rūšių sūriu
Į TV3 eterį sugrįžo legendinis šefas Robertas Ščesnavičius ir kiekvieną sekmadienį kviečia pamatyti gardžiausius receptus laidoje „Lengviau su Robertu“.
Kas kartą žiūrovai išvys dvi laidos rubrikas – „Kulinarinio detektyvo“ bei „Vasaros hito“.
Pirmojoje Roberto pagaminto patiekalo paragavę žmonės bandys atspėti, iš kokių ingredientų jis susideda.
Receptas. Tartaletės su lašiša ir ikrais
INGREDIENTAI: 21 vienetas tartaletė 100 gramų žuvies (raudona) 1 vienetas avokadų 1 vienetas kiaušinių (virti) šiek tiek ikrų ((juodi ir raudoni)) Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 7 PARUOŠIMO BŪDAS: Gaminam: jusų pasirenktą žuvį supjaustome smulkiais gabaliukais, avokadus, kiaušinius nulupti ir taipogi supjaustyti gabaliukais. Viska išmaišyti. (Jokio aliejaus ar majonezo nedekit, kadangi raudona žuvis ir taip riebi.
Receptas. Krepšeliai su grybais
INGREDIENTAI: 20 vienetų tartaletė ( (mažos)) 100 gramų baravykų (džiovinti) 1 vienetas svogūnų 1 vienetas kiaušinių 150 mililitrų grietinėlės 100 gramų sūris šiek tiek druskos šiek tiek pipirai Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 8 PARUOŠIMO BŪDAS: Džiovintus grybus užmirkyti nakčiai. Išvirti ir smulkiai sukapoti. Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti svieste. Pridėti grybus ir 5 minutės troškinti. Gardinti druska, pipirais.
Ši sriuba sušildys net šalčiausią žiemą – pamėgsite nuo pirmo šaukšto
Pirmoje šių metų „Gardu Gardu“ laidoje nuotaikingasis šefas Gian Luca gamins sriubą, kuri padės atgauti jėgas po visų švenčių, sušildys šaltais žiemos vakarais ir kaip juokauja pats šefas - netgi bus soti. Galbūt netikėta, bet šį kartą šefas pasiūlys azijietišką sriubos variantą, kur maišysis aštrumas, gaivumas, kartumas ir sūrumas. O kas geriausia, nuostabiuose ingredientuose gausu vitaminų, kurie taip reikalingi šaltuoju sezonu.
Karūnos verti obuoliai: draugiški ne tik sveikatai, bet ir figūrai (+receptai)
Tarp rudens dovanojamų gėrybių metai iš metų populiarumo viršūnės neužleidžia obuoliai. Nors šie Lietuvos soduose gausiai auginami vaisiai lietuviams yra nuo seno gerai pažįstami ir, rodos, visų mėgstami, sveikatos priežiūros specialistai rekomenduoja į obuolius atsigręžti darsyk bei atrasti jų nepamatuojamą naudą organizmui.