skiltelės

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „skiltelės“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „skiltelės“.

Atskleidė, kaip laikyti česnakus: išliks skanūs daug ilgiau

Česnakai yra mėgstami dėl stipraus kvapo ir intensyvaus skonio, tačiau kai jie ima gesti,  tampa nevertingu ingredientu. Tačiau česnakų galvutes kuo puikiausiai naudosite iki šešių mėnesių, jei tinkamai jas laikysite Česnakų galvutės gali atrodyti tvirtos, tačiau jų trapios skiltelės yra labiau pažeidžiamos. Iš tiesų, netinkamai laikant jos gali greitai suminkštėti ir išdžiūti, net jei laikote vėsioje ir tamsioje spintelėje.
2023-08-14

Taip keptos bulvės sužavės visus: tiks prie mėsos ir šaltibarščių

„Paruošti paprasta, o valgyti labai gardu“, – apie šį receptą sako tinklaraštininkė Edita. Reikės:  ~ 1 kg bulvių; 1 a.š. kajeno pipirų; druskos, maltų juodųjų pipirų; alyvuogių aliejaus; 40 g tarkuoto parmezano sūrio. Bulvių receptas Bulvių neskuskite, bet labai kruopščiai nuplaukite šepetėliu.
2022-06-12

Rekomenduoja išbandyti šias bulvių skilteles: tiks prie šaltibarščių ar šašlykų

„Paruošti paprasta, o valgyti labai gardu“, – apie šį receptą sako tinklaraštininkė Edita. Reikės:  ~ 1 kg bulvių; 1 a.š. kajeno pipirų; druskos, maltų juodųjų pipirų; alyvuogių aliejaus; 40 g tarkuoto parmezano sūrio. Bulvių neskuskite, bet labai kruopščiai nuplaukite šepetėliu.
2021-05-23

Traškios bulvių skiltelės pagal Liuciją – idealiai tiks savaitgaliui

„Traškios išorėje, minkštos viduje ir labai skanios česnakinės bulvių skiltelės savo aromatu privilios visus namiškius į virtuvę. Tiems, kas mėgsta česnakines bulvytes, šios bulvių skiltelės gali tikrai tapti vienomis mėgstamiausių“, – sako tinklaraščio „Lithuanian in the USA“ autorė Liucija. Reikės: 6 vidutinio dydžio bulvių; 3 valg. š. alyvuogių aliejaus; 3 valg.
2020-11-28

Ruoškite česnakų atsargas: laikysis visą žiemą

Jei turite česnakų ir mėgstate juos kramsnoti visą žiemą, turėtumėte paskubėti ruošti jų atsargas.  Jums reikės: kilogramo česnako, 600 ml vandens, 4 šaukštų cukraus, 7 žirnelių juodųjų pipirų, 10 pumpurėlių gvazdikėlių, 3 šaukštų acto, 2 šaukštų druskos.  Pirmiausia nulupkite viršutinį česnako lukštą. Tada galite palikti arba visą galvutę arba paskirstyti skiltelėmis. Į puodą pilkite vandenį, dėkite druską, cukrų, pipirus bei gvazdikėlius. Užvirinkite ir nuimkite nuo ugnies.
2019-09-29

Skanesnių keptų bulvių nebūsite ragavę: traški išorė ir minkštas vidus

„Traškios išorėje, minkštos viduje ir labai skanios česnakinės bulvių skiltelės savo aromatu privilios visus namiškius į virtuvę. Tiems, kas mėgsta česnakines bulvytes, šios bulvių skiltelės gali tikrai tapti vienomis mėgstamiausių“, – sako tinklaraštininkė Liucija. Keptoms bulvėms reikės: 6 vidutinio dydžio bulvių; 3 valg. š. alyvuogių aliejaus; 3 valg. š. sviesto; 5 česnako skiltelių; 1 sauja susmulkintos šviežios petražolės; druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų.
2019-04-27
Į viršų