ruošimo būdas

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „ruošimo būdas“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „ruošimo būdas“.

Grikius ruoškite šiuo būdu: išeis daug sveikesni

Parduotuvėse galime įsigyti dviejų rūšių grikių: skrudintų ir neskrudintų. Skrudinti grikiai dėl terminio apdorojimo maistingųjų medžiagų verte yra mažiau vertingi nei neskrudinti. Tačiau skrudinti labiau tiks tradicinei košei ruošti.  Ar žinojote, kad skrudintų grikių nereikia virti? Pakanka vakare juos užpilti vandeniu, ryte perplauti, galima pašildyti ir valgyti. Neturite tiek daug laiko? Užpilkite grikius karštu (apie 80°) vandeniu, šiltai uždenkite ir palaukite 30 min.
2021-08-16
Į viršų