Lauro Lapas

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „Lauro Lapas“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „Lauro Lapas“.

Receptas. Pomidorų padaže troškinti kiaulienos kukuliai

Labai skanus ir paprastas patiekalas puikiai tinkantis vakarienei. INGREDIENTAI: 620 gramų malta kiauliena 100 gramų apvaliagrūdžiai ryžiai 1 vienetas kiaušinis 1 valgomasis šaukštas grietinės (10 proc.) 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos 1 valgomasis šaukštas miltai 2 žiupsneliai džiovinti raudonėliai 2 žiupsneliai malti juodieji pipirai 2 žiupsneliai druskos 1 lapas lauro lapas 300 vandens Paruošimo laikas: Apie 45 min.
2022-02-02

Kas vakarą gerkite šią arbatą: poveikis – neįtikėtinas

Šis augalas tikra gamtos dovana: kovoja su nemiga, aukštu kraujospūdžiu ir ne tik. Gamtoje pilna augalų, kurie nesustoja stebinti savo gydomosiomis savybėmis. Vienas iš jų yra lauro lapas, kurį mes gerai žinome tik kaip virtuvės pagalbininką. Senovės graikai ir romėnai šį augalą naudojo ne tik įvairiems gaminiams gardinti, bet ir medicinoje. Šis receptas užkerta kelią nemigai. Išbandykite: Ko jums reikės: 6 lauro lapelių. Gaminimas: padėkite lauro lapelius karščiui atspariame inde.
2018-06-20
REKLAMA
TV3 TV3

Tai vieta, kurioje ypatingu gali pasijausti kiekvienas

Kiekvieną šeštadienio vakarą jau kelis metus esu pratusi leisti tuose pačiuose, kiek pabodusiuose restoranuose su niekada nesikeičiančiais, vienodais nors ir gardžiais meniu. Šį savaitgalį nusprendžiau sustabdyti rutina tampančias tradicijas ir paieškoti idomesnės, išsiskirtinės vietos. Šiam savaitgaliuj pasirinkau išbandyti įvairių nuomonių susilaukusią vietą - „Lauro lapas“ , įsikūrusią Vilniaus centre. Į restoraną einu ne tik skaniai pavalgyti, bet ir maloniai jaustis, gerai praleisti laiką.
2014-07-15

„Michelin“ žvaigždės Lietuvoje nekrenta

Prie skrydžio laiko priderinta staliukų rezervacija, tik tinkamiausias vynas ir maistas, išskirtinis virtuvės šefo dėmesys kiekvienam klientui, idealia tvarka patiekiami patiekalai – tik geriausiose vietose pavalgyti. Tokias kryptis brėžia tarptautinis „Michelin“ gidas.
2012-08-07
Į viršų