Lašišos filė be odos
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „Lašišos filė be odos“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „Lašišos filė be odos“.
Receptas. Traški lašiša
INGREDIENTAI: 500 gramų lašišos filė be odos 1 vienetas kiaušinių 2 saujos džiūvesėlių 1 sauja miltai 2 valgomieji šaukštai aliejaus 2 žiupsneliai raudonėlių Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 5 PARUOŠIMO BŪDAS: Lašišos filė supjaustyti kąsnio dydžio gabalėliais ir nusausinti. Į sausą keptuvę suberti džiūvėsėlius, tuomet suberti prieskonius ir aliejų, išmaišyti ir pakepinti, kol paruduos.
Receptas. Lašišos kepsnys
INGREDIENTAI: 2 gabalai lašišos filė be odos 0.5 stiklinės sojos padažo 1 vienetas citrinų sultys 3 valgomieji šaukštai medaus 3 valgomieji šaukštai cukraus 2 žiupsneliai žolelių Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 2 PARUOŠIMO BŪDAS: Į keptuvę supilkite sojos padažą, medų, citrinų sultis, cukrų. Ant nedidelės ugnies kaitinkite, kol ims burbuliuoti, pavirkite kelias minutes.
Receptas. Lašišos kepsnys su citrinų padažu
INGREDIENTAI: 2 gabalai lašišos filė be odos 1 žiupsnelis druskos 1 žiupsnelis juodųjų pipirų Kepimui: 1 valgomasis šaukštas saulėgrąžų aliejaus Padažui: 1 stiklinė baltojo vyno 100 gramų sviesto 1 vienetas citrinų sultys 1 žiupsnelis džiovintų petražolių Paruošimo laikas: Apie 20 min. Porcijų skaičius: 2 PARUOŠIMO BŪDAS: Lašišą pagardiname druska ir pipirais. Švelniai įtriname, kad prieskoniai šiek tiek įsigertų.
Receptas. Lašišos užkandis
INGREDIENTAI: 150 gramų lašišos filė be odos 1 vienetas mandarinų 2 saujos graikinių riešutų 2 valgomieji šaukštai lydyto sūrio Kepimui: 2 arbatiniai šaukšteliai aliejaus Paruošimo laikas: Apie 10 min. Porcijų skaičius: 1 PARUOŠIMO BŪDAS: Lašišą apkepu ant lėtos kaitros keptuvėje įkaitintame aliejuje. Smulkinu riešutus, mandariną, šakute sumaigau keptą šiltą lašišą. Visus produktus sumaišau ir užpilu vos pašildytu lydytu sūriu. Skanauju dar šiltą.
Receptas. Lašišos karis
INGREDIENTAI: 200 gramų lašišos filė be odos 200 mililitrų kokosų pieno 150 gramų sviesto 1 vienetas rausvųjų svogūnų 1 vienetas čili pipirų 1 arbatinis šaukštelis kario 2 vienetai laurų lapų Paruošimo laikas: Apie 20 min. Porcijų skaičius: 2 PARUOŠIMO BŪDAS: GIlioje keptuvėje ištirpinti sviestą, trumpai apkepti svogūnus. Tuomet sudėti gabalėliais pjaustytą lašišą, smulkintą čili, berti kario prieskonius ir pilti kokosų aliejų, dėti lauro lapus.