klemencas agentas

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „klemencas agentas“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „klemencas agentas“.

Dauguma lietuvių savo valgiaraščio be sriubos neįsivaizduoja

Kovo mėnesį atliktas Lietuvos gyventojų tyrimas parodė, kad sriuba yra valgoma dažnai – 87 proc. apklaustųjų nurodė, kad sriubą valgo bent kartą per savaitę. Iš jų 43 proc. valgo sriubą 2 – 4 kartus per savaitę, dar 24 proc. – kasdien arba beveik kasdien. Tik 2 proc. nevalgo arba beveik nevalgo sriubos. Sriubą iki kelių kartų per savaitę dažniau valgo dirbantys žmonės nei nedirbantys.
2013-04-03

Verslo laukia ambicingi metai

„Metai bus geresni, tikimės augti“, – tarsi sutarę kartoja šalies verslininkai, paklausti, kokius metus prognozuoja savo vadovaujamoms įmonėms. Šalies verslininkų, įmonių vadovų žodžiai bent iš dalies paneigia neseniai vykdyto tyrimo rezultatus, kurie atskleidė, kad Lietuvos pramonės lūkesčiai baigiantis metams buvo patys blogiausi nuo pat 2009-ųjų sunkmečio. Panašu, kad naujus metus Lietuvos verslas pasitiks trykšdamas optimizmu ir užsibrėžęs didelių tikslų. Savaitraštis „Ekonomika.
2012-12-31

Dabartiniai abiturientai – užprogramuoti bedarbiai

Kaip tinkamai pasirinkti, kad po studijų reikėtų ne darbo biržos duris varstyti, o darbdaviui ranką spausti? Toks klausimas šiemet kamuoja 37 tūkstančius šalies abiturientų. Tendencijos nedžiugina. Daugelį metų iš eilės populiariausias studijas besirenkantys abiturientai jas baigę ir atsiėmę diplomus keliauja į darbo biržą. Kas dėl to kaltas, neaišku.
2012-04-04

K. Agento duonos filosofija

„Visi esame duonos gamybos bičiuliai“, – šypsojosi UAB „Mantinga“ generalinis direktorius Klemencas Agentas ir tvirtino, kad duonos ir pyrago gaminių rinkoje konkurencijos nėra. Anot jo, kiekviena įmonė šioje srityje turi atskirą filosofiją ir kryptį. „Mantinga“ – ne išimtis. Jau dešimt metų lietuviai iš prekybos centrų į namus nešasi dar garuojančią duoną, bandeles, ragauja aukščiausios kokybės pagal užsienio šalių tradicijas pagamintus duonos ir pyrago gaminius.
2011-11-19
Į viršų