keptas viščiukas
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „keptas viščiukas“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „keptas viščiukas“.
Receptas. Viščiukas marinuotas ir keptas ant laužo
INGREDIENTAI: 1 vienetas viščiuko 5 valgomieji šaukštai vandens 3 valgomieji šaukštai majonezo 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo 1 arbatinis šaukštelis druskos 2 skiltelės česnakų 2 žiupsneliai pipirai Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val. Porcijų skaičius: 3 PARUOŠIMO BŪDAS: Viščiuką supjaustau, barstau druska ir pipirais. Darau skystą marinatą iš vandens, pomidorų padažo, majonezo ir česnako. Gabaliukus užpilu marinatu ir laikau apie parą.
Receptas. Keptas viščiukas
INGREDIENTAI: 1 vienetas vištiena ((viščiukas)) 50 gramų sviesto (minkštas) 2 skiltelės česnakų šiek tiek prieskonių (vištienai) šiek tiek druskos 1 citrinų šiek tiek daržovių (mėgiamos) šiek tiek pipirai Paruošimo laikas: Apie 1 val. Porcijų skaičius: 6 PARUOŠIMO BŪDAS: Sviestą sumaišykite su trintu česnaku. Viščiuką nuplaukite,nusausinkite,perpjaukite išilgai stuburo ir ištrinkite druska bei pipirais.
Kvapai-žudikai: kokie pavojai tyko nosies?
Šiuolaikinis žmogus negali išsiversti be įvairių prekių, o jų gamintojai – be įvairiausių priedų. Mes jau seniai gyvename dirbtinių kvapų ir skonių pasaulyje. Muilas kvepia žemuogėmis, tualetinis popierius – apelsinais, o pačius apelsinus lengvai galima paversti ananasais ar net slyvomis.
Antradienį vakare Pirmojo Baltijos kanalo laidoje „Gyvenamoji aplinka“ žiūrovai sužinos, kaip surasti produktus su natūraliu aromatu ir iš ko susideda kvapai.
Maistinių kvapų yra net 70 proc.