Džiovinti abrikosai
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „Džiovinti abrikosai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „Džiovinti abrikosai“.
Receptas. Tirpstanti Sniego pusnis - varškės tinginys
Labai skanus ir greitai paruošiamas desertas, kuris pradžiugins bet kurį.
INGREDIENTAI: 400 gramų varškės 1 pakelis sausainių 8 vienetai džiovintų slyvų 6 vienetai džiovintų abrikosų 4 valgomieji šaukštai cukraus 4 valgomieji šaukštai grietinės 1 sauja žemės riešutų 1 sauja razinų Glajui: 100 gramų juodojo šokolado 4 valgomieji šaukštai grietinėlės Papuošimui: 1 saujelė džiovintų ananasų Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Receptas. Vaisių sriuba
INGREDIENTAI: 2 saujos makaronų 1 sauja džiovintų abrikosų 1 sauja džiovintų slyvų 1 sauja spanguolių 2 saujos džiovintų obuolių 1 sauja vyšnių Paruošimo laikas: Apie 20 min. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Visus produktus sudedu į vandenį (1 litras) ir paverdu apie 10 min. Reikia, kad pastovėtų 10-15 minučių ir valgome šiltą, žinoma skanu ir šalta. Jeigu norite, dėkite cukraus, bet aš nededu - taip sveikiau :). Labai skanu ir paprasta.
Receptas. Sveikuoliški skanėstai šventėms
INGREDIENTAI: 1 sauja džiovintų abrikosų 1 sauja razinų 1 sauja džiovintų spanguolių 1 sauja migdolų drožlių 1 vienetas bananų tyre 2 valgomieji šaukštai medaus 2 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių Paruošimo laikas: Apie 5 min. Porcijų skaičius: 6 PARUOŠIMO BŪDAS: Viską gerai išmaišyti. Viską sudėti į skardą ant kepimo popieriaus. Kepti 180 laipsnių karštumo orkaitėje 20 minučių.
Receptas. Marokietiškas troškinys su kuskusu
Šis patiekalas yra tradicinio tadžino kitokia versija. Nors tradiciškai tadžinui naudojama aviena, ją galima pakeisti kitokia mėgstama mėsa. Aš pasirinkau kalakutieną, nes ji yra gerokai raudonesnė nei vištiena ir estetiškai geriau atrodo su kuskusu. Citrinų žievelės ir mėtų lapeliai suteikia kuskusui ypatingą skonį - burnoje liks lengvai šaldantis, gaivus skonis. O kuminas mėsai suteikia egzotišką skonį ir kvapą.