dilan dampella gamage

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „dilan dampella gamage“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „dilan dampella gamage“.

Augustė Vedrickaitė ir Dilan Dampella prabilo apie ekstremalius potyrius – kuo mėgaujasi, o ko vengia

Važiavimas lenktyniniu automobiliu, kopimas kalnais, šuolis parašiutu, giluminis nardymas, skrydis parasparniu – daugeliui tai gali tapti gyvenimo iššūkiu bei poelgiu, kurio tiesiog neįmanoma pamiršti. Tačiau bus ne vienas ir toks, kuriam adrenalino suteiks, regis, daug paprastesni dalykai – austrių degustacija, pasirodymas scenoje ar kelionė į kitą šalį.  „Jau daug laiko nevairuoju automobilio Šri Lankoje, nors kažkada tą daryti tikrai mokėjau.
2023-08-08

Prabanga alsuojančiame Budrienės 46-ajame gimtadienyje – ir pritrenkiančiai pasipuošusi Mia

Vestuvių planuotoja Inga Budrienė dešimtą kartą savo sekėjas pakvietė į praktinius dekoravimo mokymus, kurie šįsyk sutapo su ypatinga proga – pačios jų organizatorės gimtadieniu.  Vis skirtingas vietas ir temas mokymams parenkanti žinoma moteris išliko originali bei kurti šventę nusprendė Kretingos žiemos sode.  „Aplinka tarsi padiktavo gimtadienio temą – šiltieji kraštai.
2020-10-07

Su dukrele pasirodžiusi Stumbrienė išsiskyrė iš minios: raudona spalva traukė akis

Ketvirtadienio vidurdienį žinomi Lietuvos pramogų ir verslo pasaulio atstovai rinkosi sostinės restorane „Šventaragio sodas“, kur jų laukė neeiliniai vėlyvieji pusryčiai. Gardžiai pavalgyti bei maloniai pabendrauti juos subūrė visame pasaulyje puikiai žinomas prieskonių prekės ženklas „Vegeta“, pristatęs naująją savo produktų liniją „Vegeta Natur“, rašoma pranešime spaudai.
2018-12-06

G. Šapiro-Bilas – apie atskleidė šou pasaulio užkulisius: pirma būdavo vakarėlis, tik po to darbas

Rytoj TV3 kulinarinių kelionių laida „Maisto kelias“ užbaigs savo kelionių po Lietuvą ciklą. Paskutinėje laidoje – didžiausia pagal teritoriją ir gyventojų skaičių Vilniaus apskritis, kuri išsiskiria savo kultūriniu ir kulinariniu paveldu bei gali didžiuotis ne vienu svarbiu maisto pramonės tašku.
2018-08-31

Šefas iš Šri Lankos tapo laidos vedėju: jo laukė rimtas iššūkis

Bėgant paskutinėms vasaros dienoms, paskutines eterio akimirkas skaičiuoja ir vasaros kulinarinių kelionių projektas „Maisto kelias“. Priešpaskutinėje sezono laidoje – gero maisto ieškotojų kelionė po Panevėžio apskritį. Šis regionas garsėja ne tik derlingomis Aukštaitijos žemėmis, kur vilnija rapsų ir kviečių laukai, bet ir savita etnine kultūra ir ypatingomis maisto pramonės tradicijomis.
2018-08-27

Nauju TV veidu tapęs šefas iš Šri Lankos pakerėjo žiūrovus

TV3 kulinarinių kelionių laida „Maisto kelias“ beveik įpusėjo – rytoj televizijos žiūrovų laukia jau ketvirtoji gastronominė kelionė. Žiūrovų pamėgta laidos vedėjų trijulė šįkart leisis į kelią po Šiaulių apskritį, kur aplankys ne tik legendomis apipintus dvarus ir malūnus, bet ir šimtametes tradicijas puoselėjantį saldainių fabriką.
2018-07-27

I. Juciūtė-Čibirkienė apie kolegas G. Šapiro-Bilą ir D. Dampella Gamage: „Jie yra mano kačiukai“

Naujoji TV3 kulinarinių kelionių laida „Maisto kelias“ įsibėgėja – rytoj televizijos žiūrovų laukia jau trečioji ekspedicija. Šįkart laidos vedėjų Ilonos Juciūtės-Čibirkienės, Gidono Šapiro-Bilo ir Dilano Dampella Gamage lauks net dvi – Telšių ir Tauragės – apskritys, kurios išskirtinės ne tik savo gamta, architektūra, bet ir unikaliu kulinariniu paveldu. Laidos vedėjų trijulė leisis į neeilinę kelionę, kupiną ne tik neatrastų skonių, bet ir naujų žinių.
2018-07-20

Internete plinta vaizdo įrašas: šefas iš Šri lankos deklamuoja lietuviškas eiles

Jau šį šeštadienį, neatsitiktinai iškart po Lietuvos Karaliaus Mindaugo karūnavimo dienos, TV3 eteryje startuoja visiškai naujas, tautiškumą ir norą pažinti savo šalį skatinantis projektas – kulinarinių kelionių laida „Maisto kelias“. Kiekvieną šeštadienio rytą žiūrovus budins trys žavūs ir labai skirtingi maisto ekspertai, kurie kvies keliauti po Lietuvą ir atrasti geriausius jos kulinarinius objektus, išbandyti autentiškus regionų patiekalus, atrasti visiškai naujus skonius bei supažindinti su...
2018-07-06
Į viršų