Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Tai teisybė. Normalių čeburieku tešlą yra išminkoma ir dauzoma, kad būtų burbulų. Nemanau kad mėsai kitokie fizikos dėsniai galioja. Tai kam tada tirti mėsai mušti plaktukai?
Švedijoje ragavau mėsos su uogiene. Visiška marmalynė. Bandykite į kotletą šokolado įdėti. Arba į šatibarščius pusę samcio cukraus
Viena ,vietoje slyvų į kotletus deda abrikosus.Kita,pasigirs,kad persikus, dar sugalvos,kad ir arbūzai tinka...O kas toliau?Kas ką perspjaus lakia fantazija? Tai va,kotletai gaminami be jokių fantazijų,truputį pagardinant keptu svogūnu.Kotlete svarbiausia ne priedai,kurie permuša kotleto skonį,o faršo kokybė,kas yra ne taip paprasta.Na ir meilė tiems,kas tai valgys...Bon apetit!
Visiškas absurdas su tuo metimu iš aukščiau. Jei smarkiai mesti, tai kaip tik faršas sutankėja ir jokių burbuliukų ten nelieka.
Kaip gali būti skanu, į vidurį kotleto įdėtas saldumynais. Ir nesuderinama, ir dar tokias šiukšles platina.
@Janina Žmonės lašinius su medum valgo. Ir tikrai skanu. Teko paragaut
@Janina Gal dar su pienu karštu užsigeria?
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų