• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šią mišrainę darau metai iš metų ir visada ji akimirksniu dingsta nuo stalo. Kiekvienais metais dedu ją ant Kūčių stalo (išskyrus vieną kartą, kai nešant ant stalo sugebėjau išversti ant kilimo). Šiemet ir vėl ji bus. Be proto skani, lengvai pagaminama ir stipri konkurentė stalo karalienei silkei. Tad dalinuosi dar kartą savo tobulo skanumo mišrainės receptu“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

Šią mišrainę darau metai iš metų ir visada ji akimirksniu dingsta nuo stalo. Kiekvienais metais dedu ją ant Kūčių stalo (išskyrus vieną kartą, kai nešant ant stalo sugebėjau išversti ant kilimo). Šiemet ir vėl ji bus. Be proto skani, lengvai pagaminama ir stipri konkurentė stalo karalienei silkei. Tad dalinuosi dar kartą savo tobulo skanumo mišrainės receptu“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

REKLAMA

Ingredientai:

  • 100 gr rūkytos lašišos,
  • 1 didelis svogūnas,
  • 2 morkos,
  • 4 dideli pievagrybiai,
  • aliejaus kepimui,
  • žiupsnelis maltų pipirų,
  • žiupsnelis druskos,
  • krapų (nebūtinai).

Svogūną ir pievagrybius supjaustome, o morkas sutarkuojame. Pakepiname keptuvėje su aliejumi iki daržovės suminkštės. Lašišą supjaustome mažais gabaliukais. Dubenyje sumaišome daržoves, lašišą, smulkintus krapus, pagardiname druska bei pipirais. Išmaišome. Tiekiame ant stalo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų