Porcijos 2. Užtruksite apie 10 min: 1 burokėlis virtas/keptas orkaitėje; 1 avokadas; 1 raudonas svogūnas; 2 silkės filė; 2 v. š. majonezo; Keli svogūnų laiškai; Saujelė marinuotų kelmučių; Žiupsnis druskos; Šlakelis citrinos sulčių.
Mišrainės receptas
Avokadą perpjauname per pusę, išimame kaulą, šaukštu išskobiame minkštimą ir supjaustome kubeliais. Apšlakstome citrinų sultimis. Avokadą sudedame į konditerinį žiedą arba į indą, kuriame patieksite salotas.
Silkių filė taip pat supjaustome nedideliais gabalėliais ir sudedame ant avokado. Burokėlius supjaustome kubeliais, raudoną svogūną smulkiais gabalėliais.
Pagardiname druska ir išmaišome. Sudedame ant silkės. Ant viršaus užtepame majonezo. Pabarstome smulkintais svogūnų laiškais. Ant viršaus uždedame marinuotus kelmučius.