REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 13 vienetų abrikosų (džiovinti, be kauliukų)
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų (sumaltas)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1.5 kilogramo veršienos (filė)
- 3 valgomieji šaukštai majonezo
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 4 valgomieji šaukštai sultinio (mėsos)
- šiek tiek žalumynų
- 100 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Abrikosus nuplauti ir užmerkti šaltame vandenyje 3-4 val.
Veršieną išdaužyti, pasūdyti, pabarstyti pipirais, patepti imbierais.
Ant mėsos sudėti sūrio gabaliukus, abrikosus ir susukti.
Vyniotinį sutvirtinti pagaliukais ir įdėti į riebalais išteptą kepimo indą.
Iš pradžių kepti 270 laipsnių orkaitėje, kol atsiras ruda plutelė, tada įpilti truputį sultinio ir sumažinti temperatūrą iki 170 laipsnių.
INGREDIENTAI:
- 13 vienetų abrikosų (džiovinti, be kauliukų)
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų (sumaltas)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1.5 kilogramo veršienos (filė)
- 3 valgomieji šaukštai majonezo
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 4 valgomieji šaukštai sultinio (mėsos)
- šiek tiek žalumynų
- 100 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Abrikosus nuplauti ir užmerkti šaltame vandenyje 3-4 val.
Veršieną išdaužyti, pasūdyti, pabarstyti pipirais, patepti imbierais.
Ant mėsos sudėti sūrio gabaliukus, abrikosus ir susukti.
Vyniotinį sutvirtinti pagaliukais ir įdėti į riebalais išteptą kepimo indą.
Iš pradžių kepti 270 laipsnių orkaitėje, kol atsiras ruda plutelė, tada įpilti truputį sultinio ir sumažinti temperatūrą iki 170 laipsnių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą