INGREDIENTAI:
- 75 gramai sojos (faršas)
- 0.5 vieneto svogūnų
- šiek tiek svogūnų (milteliai)
- 50 gramų pomidorų padažo (aštrus)
- 100 gramų makaronų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užpilkite sojos faršą verdančiu vandeniu ir porą min. pavirinkite ant mažos ugnies. Tuo tarpu virkite makaronus. Išbrinkusį faršą nusunkite ir sudėkite į keptuvę, kurioje jau turėtų būti įkaitęs aliejus. Sojos faršas labai sugeria riebalus, todėl aliejaus vis reikės pripilti. Sudėkite į faršą prieskonius ir smulkiai supjaustykite svogūną. Išvirtus makaronus perliekite šaltu vandeniu ir sudėkite į keptuvę ant faršo. Viską gerai pakepkite (faršas neturėtų prikepti), pasūdykite ir įdėkite pomidorų padažą. Porą minučių pakepkite, bet ne ilgiau, nes pomidorų padažas pasidaro rūgštus.
REKLAMA