• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas paprikų (raudona)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 60 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek raudonėlių
  • 300 gramų kumpio (juodasis Biovela)
  • 400 gramų sluoksniuotos tešlos (bemielė)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas paprikų (raudona)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 60 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek raudonėlių
  • 300 gramų kumpio (juodasis Biovela)
  • 400 gramų sluoksniuotos tešlos (bemielė)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papriką iškepti orkaitėje, nulupti odelę, išimti vaiskotį ir sėklidžius, supjaustyti kubeliais. Česnakų skilteles nulupti, išspausti, sūrį supjaustyti kubeliais.
    Mėsą supjaustyti nedideliais gabalėliais, apskrudinti aliejuje, paskaninti raudonėliais, česnakais, druska ir pipirais.
    Tešlą plonai iškočioti, išpjauti kvadratėlius. Ant kiekvieno paplotėlio dėti mėsos, sūrio, paprikų, sulankstyti į vokelius.
    Pyragėlių viršų aptepti kiaušinio plakiniu. Kepti 15 min. iki 220 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Patiekti karštus su šviežių daržovių salotomis.

Autorius: Inutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų