• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 120 gramų kiaulienos kumpio (karšto rūkymo)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3/4 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės pieno
  • šiek tiek majonezo
  • 1/3 stiklinės vandens
  • 1 stiklinė sūris (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 3/4 stiklinės grybų (džiovinti)
  • 0.5 saujos svogūnų laiškų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 120 gramų kiaulienos kumpio (karšto rūkymo)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3/4 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės pieno
  • šiek tiek majonezo
  • 1/3 stiklinės vandens
  • 1 stiklinė sūris (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 3/4 stiklinės grybų (džiovinti)
  • 0.5 saujos svogūnų laiškų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš kiaušinių, pieno, vandens, miltų bei šiek tiek druskos užmaišiau blynų tešlą.
    Šaukštu pyliau tešlą į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepiau lietinius blynus.
    Susmulkinau kumpį, pomidorus bei svogūnų laiškus.
    Džiovintus grybus apie 15 min. pamirkiau šiltame vandenyje ir nusunkiau.
    Sumaišiau grybus su kumpiu, pomidoru, svogūnų laiškais, tarkuotu sūriu bei majonezu.
    Pasigaminta mase pertepiau blynus ir suformavau apvalų tortą.
    Labai sotu ir skanu!

Autorius: Dana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų