REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 0.5 arbatinio šaukštelio garstyčių
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek šalavijų (džiovinti)
- 1 ir 1/3 kilogramo jautienos faršo
- 0.5 stiklinės džiūvesėlių
- 200 mililitrų pieno
- 0.5 stiklinės pomidorų padažo
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 1 valgomasis šaukštas vorčesterio padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūną nulupti ir smulkiai supjaustyti.
Česnaką sugrūsti.
Sudėti į maltą jautieną svogūną bei česnaką, supilti pieną, Voršesterio padažą, sudėti šalavijus, druską, garstyčias, pipirus, džiūvėsėlius ir suminkyti į vientisą masę.
Sudėti į aliejumi išteptą kepimo formą arba suformuoti į stačiakampį kepalą ant aliejumi pateptos skardos.
Viršų aplieti pomodorų padažu (galima vartoti ir kitus padažus, pavyzdžiui, Barbekiu padažą) ir įkišti į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę.
Kepti 60-75 min.
Iškepus ištraukti ir leisti 5 min. praaušti.
Praaušus išimti iš formos ir supjaustyti riekutėmis.
Šis patiekalas populiarus įvairiose šalyse - Vokietijoje, Belgijoje, Olandijoje.
Į maltą jautieną dar galima įmaišyti maltos avienos ar kiaulienos.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 0.5 arbatinio šaukštelio garstyčių
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek šalavijų (džiovinti)
- 1 ir 1/3 kilogramo jautienos faršo
- 0.5 stiklinės džiūvesėlių
- 200 mililitrų pieno
- 0.5 stiklinės pomidorų padažo
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 1 valgomasis šaukštas vorčesterio padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūną nulupti ir smulkiai supjaustyti.
Česnaką sugrūsti.
Sudėti į maltą jautieną svogūną bei česnaką, supilti pieną, Voršesterio padažą, sudėti šalavijus, druską, garstyčias, pipirus, džiūvėsėlius ir suminkyti į vientisą masę.
Sudėti į aliejumi išteptą kepimo formą arba suformuoti į stačiakampį kepalą ant aliejumi pateptos skardos.
Viršų aplieti pomodorų padažu (galima vartoti ir kitus padažus, pavyzdžiui, Barbekiu padažą) ir įkišti į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę.
Kepti 60-75 min.
Iškepus ištraukti ir leisti 5 min. praaušti.
Praaušus išimti iš formos ir supjaustyti riekutėmis.
Šis patiekalas populiarus įvairiose šalyse - Vokietijoje, Belgijoje, Olandijoje.
Į maltą jautieną dar galima įmaišyti maltos avienos ar kiaulienos.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą