Bananus sutrinti su šakute į košytę. Miltus sumaišyti su druska, cukrumi, mielėmis ir vėliau po truputį sudėti bananus. Tešlą gerai išmaišyti. Palaikyti tešlą 20 min. šiltoje vietoje. Kepti blynelius įkaitintame aliejuje. Iškeptus blynelius apibarstyti cukraus pudra. Skanaus.
Autorius: Laima
INGREDIENTAI:
2 vienetai bananų
1 valgomasis šaukštas cukraus
šiek tiek vanilės
50 gramų kvietinių miltų
šiek tiek druskos
1.5 arbatinio šaukštelio mielių (sausos)
120 gramų kukurūzų miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bananus sutrinti su šakute į košytę. Miltus sumaišyti su druska, cukrumi, mielėmis ir vėliau po truputį sudėti bananus. Tešlą gerai išmaišyti. Palaikyti tešlą 20 min. šiltoje vietoje. Kepti blynelius įkaitintame aliejuje. Iškeptus blynelius apibarstyti cukraus pudra. Skanaus.